Оние како фолии ? Обична фолија е тоа, побарај им ја така, секако во книжара ќе те разберат што сакаш.
„Мајка Тереза“ е Државна болница. На Водњанска. Исто и во Чаир гинекологија е „Мајка Тереза„ што поточно те интересира?
Како да го прилагодам LED мониторот да не ми ги замара очите, по 12 саати сум на компјутер, постојано ме боли главата и гледам заматено
Ме интересира процедурата за издавање на меѓународен извод на родени за малолетни? Колку трае и која е постапката за добивање на истата, документи и слично?
Знае некој до колку сатот работи стопанска банка? (конкретно прашувам за таа кај куќата на Мајка Тераза, на ул. Македонија)
Дали некој од вас знае дали денеска бутиците во Битола работаат и дали од прилика го знае нивното работно време,бидејќи слушнав денес им бил пазарен ден?
Женски, бидејќи темата - „Каде да си купам’’ е за мода и стил, а моево прашање не е ... Сакам да прашам каде си купивте ланци за кола, каде се најевтини, која им е цената отприлика? Дали во оние продавничкине за делови за кола или?...