Најдобро ти е да одиш во Тутунска банка, од друга да не ти земат провозија. Одиш на шалтер кажуваш дека сакаш да уфрлиш пари на сметка и треба да кажеш име и презиме и матичен број или адреса на оној што сакаш да му уплатиш пари. Вработената ја пополнува уплатницата ти само потпишуваш и ти дава копија, тоа е тоа. Она ќе и го најде бројот на трансакциската сметка по име и презиме и адреса или матичен број. Со сигурност е вака, јас нонстоп така уфрлам пари. Не ти треба лична карта.
Во нлб ќе одиш и таму ќе ти кажат. Можеш да ставиш пари на нејзина сметка. Ќе ти кажат и налогот како да го пополниш.
Исто како и на општ матичен доктор. Одиш кај новиот стоматолог и му кажуваш дека сакаш да ти биде матичен. Системски “новиов“ ги внесува измените. Нема веќе барање исписници.
Може веќе си завршила работа, ама за сметка не се чека ама ич. Одиш ти отвораат за 2 мин и тоа е тоа. Е сега дебитна картичка ако сакаш неа ќе ја почекаш околу 10 дена. Ама трансакциска веќе ќе си имаш.
И моето маче исто така имаше болви, само што ќе го исчистам со пипс за муви, пак истата песна за два дена бетер од претходно ама сега скоро мајка ми купи една ампула мислам околу 350 ден. не ми текува како се викаше ја има во аптеките во сиво пакување знам дека беше и се нанесува околу врат и трае околу 3 месеци. Откако му го намачкав тоа од ампулата околу вратот сега болвичка неможеш да му најдеш
Кога ставате ампула, нанесувајте ја по рбетот. Бањање не треба минимум 3 дена. Да напоменам за ампулите дека се купуваат според килажата на животинчето. Може и од оној прашакот Неопетроит не е отровен ниту за животните ниту за луѓето.
Како бе со пипс за муви? Немојте бе луѓе такви глупости, греота е. Малечко е за ампула. Јас му ставив Неопетроид и после го избањав со шампон против болви. И не го гледам дека се чешка, ама морам пак да му ставам од прашокот за секој случај.
Извини, страшно каснам, ама јас вакви имам правено на PhotoScape. Многу е едноставно. Ако се’ уште ти треба, ако сакаш ќе ти објаснам по ЛП. Ако се’ уште ти е така, пробај повлечија ја лентата одоздоле нагоре. Кликни најдолу што можеш на екранот и кликнато вчели нагоре.
Некој да знае каде во Скопје можам да најдам курс по Шведски јазик? Пошто во 4 школи прашав, никој не предава.
Има ли некоја девојка со клуб - картичка од космо? Ако има нека ме исконтактира по лп, ми требаат некои информации
Каде би можела да најдам гратис карти за концертите на Тони Цетински и на Адил и Мирослав? Или пак да купам поефтино за на Адил? Ако некој има карти а не сака да оди ако не му е проблем нека ми пише лична порака. Ви благодарам однапред.
Каде во Битола можам да најдам поке топки, знаете покемон топка? Ми треба за брзо ако некој има сретнато некаде?
Незнам дали прашањево е глупо, но каде низ Скопје има рокерски места, прашувам бидејќи една другарка ми рече дека ќе ме носи, таму кај што се собирале рокери?! LOL
1235 ќе ти наплати 5 денари. За да не ти наплаќа ќе можеш да се регистрираш на страната Мој Т-Мобиле и ќе можеш да си проверуваш во секое време.