Околу 450 денари ќе те фати се. Треба да се плати околу 300 за возачката и за возачка книшка и 100 денари администравна такса, плус провизија толку ќе искочи. Треба слики да си однесеш и таму да пополниш барање. Еве што друго ти е потребно: -пријава за возачка книшка -пријава за возачка дозвола -уплатници -фотокопија од лична карта -2 фотографии до димензија 3,5 X 4,5 смм Пријавата ќе ја најдеш таму кај шалтерите во МВР на одделот за издавање возачки дозволи. Уверението дека си положила како и лекарското терба дирекно од АМСМ да ги испратат во МВР, значи тие ќе ти бидат таму само почекај два три дена одкако ќе положиш да не одиш за џабе ако не им се стигнати. Лична карта носи си обавезно.
Може да ми дадете линкови од тинејџерски филмови со превод на српски или македонски на јутјуб?Фала однапред! She's man!-овој го знам Means girl- и овој го знам Е сега некои други кажетеми,само внимавајте да се со превод и да бидат тинејџерски!Фала Ве молам за побрз одговор..
Женски зошто имам проблем со пребарувања на некои теми како Смешни мислења, кога пребарувам ми излегуваат некои стари и заклучени теми. Да ве замолам за линк на темата, да се посмеам малку
Кога ќе влезам на почетната страница на FB, на местото каде треба да ја напишам e-mail адрестата, ако кликнам два пати ми излегуваат милион адреси. Кој влегол дома се уклучил. Како можам да ги избришам? Страшно ме нервираат.
@anina Одиш со стрелката за надолу на е-маил адресата и со shift + delete од тастатура се брише Се надевам ме разбра
Devojki, kako prvo se izvinuvam za latinicata, komjuterot nema makedonska podrska. Sakam da prasam kako moze da go izbrisam korisnickoto ime vo delot kaj sto e najavuvanjeto na forumot. Brisev vo history pak si stoi.
Во билна аптека еве ти контакт и локација Билна Аптека МАТИЈА ул.Виктор Иго 5а, Скопје (после Стара Рампа во К.Вода) bioherb@yahoo.com тел. 2774-329 071/238-986 а ова им е страната па можеш да најдеш и нешто друго ако ти треба http://bio-herb.org/category/aetheric-oil/page/3/
Одиш во control panel, па internet options, па во content tab кај auto complete треба да се стисне settings и таму треба да се дештиклира user names and password on forms и ако сакаш има едно копче delete auto complete history можеш и на тоа да кликнеш. Се надевам дека ова ќе ти помогне.
Кога ќе бришеш хистори селектирај clear cookies и clear saved users and paswords. Ако неможе така тогаш кога ќе кликнеш во полето за внесување корисничко име доле ќе ти се појави двоето, само доближи ја стрелката на маусот да се селектира името и кликни delete. Вака мора да се избрише. Јас па се молам да ми стојат зачувани, а нонстоп ми се бришат.
Дали знаете каде да испечатам календар, сакам да му направам изненадување на дечкоми за нова година, каледар со наши слики ама незнам каде да биде тоа, јас на нет го направив календарот, само треба да се испечати, ве молам посочете ме некаде само да не е многу скапо