@Mimi123 И мојот лаптоп стоеше цел месец кај нив.И тоа толку им требаше да стигнат до него,да го проверат,за поправката плус уште неколку дена.Мислам дека најмногу клиентела за технички проблеми имаат и затоа им се натрупува работа.
феминки имам доста такви купони од рамстор. Што можам да направам со нив? Кој знае нека ми пише ве молам.
Дали во борис има часови за ракомет за деца околу 14 години и која е цената.(ова го напишав во тема за ракомет ама немаше одговор)
Леле сега се загрижив кај мене трепкаше батеријата и се појави знакче дека е време да се смени. И дека имав уште 3 дена од истекот на гаранцијата го однесов и ми го задржаа. Точно на година батеријата за сменување затоа и гаранцијата толку сигурно знаат дека до толку му е рокот
Девојки за утре имам презентација но треба да ја зачувам и да ја префрлам на USB стик . Е сега мене ме интересира тоа нели кога ќе ја направиш презентацијата , можеш да ја зачуваш и во Microsoft Power Point2007 или во 2003 . На мене ми треба да го зачувам документот во 2003 а кај мене е 2007 . Ама во училиштето , на тие компјутери тоа не се отвора ако не е зачувано во 2003 . И јас не знам како да го направам тоа . Помош ? Не знам дали ќе ме сфатите бидејќи не објаснив баш најдобро но не знам како поинаку . И ве млам само побргу , за утре ми е .
кога ќе го отвориш документот и одиш на тоа скроз лево знакчето (поранешно File каде што беше) и потоа Save as и во делот Save as type ќе си одбериш 97-2003
Дали кредите за пишување на табла оние бели како во училиште на табла што пишуваат имаат рок на траење или можат да стојат така неупотребувани затворени во картонска кутија со години,па дури и 10-20 години или повеќе така да стојат во кутија и пак да бидат свежи,неизронети воопшто и да може да се пишува со нив на табла?Фала многу однапред!
Мишела побарај во Џамбо, јас купив од таму лани ми се чини. Не се сеќавам колку чинеа, ама не беа многу скапи. Имаше во различни големини и форми. Имаше по едно платно во пакување, а имаше и по четири со иста големина.
Може, само не од мобилен телефон. Следи го ова упатство: Log into Instagram.com from a desktop computer. You cannot delete it from your mobile application. Click your user name and hit “edit profile.” Click the “I'd like to delete my account” option in the bottom right corner.
Дали во Џамбо има плетени капчиња и шалчиња за деца од 4-5 години? И кажете ми кои величини отприлика да ги барам оти појма немам како одат тие работи.