Женски кога ги одбираат победниците на ова што е како награди што даваат на ДМ маркет на фемина знаете?
Глупо е прашањево, ама одамна сум немала потреба да одам на забар, па не знам, дали се цените кај кој било друг стоматолог исти како кај матичен?
Ајде ве молам за малку помош. Ми треба матрица од Каролина Две лири или караоке ако може некој да ми помогне никаде не можам да најдам, ве млам за помош.Ќе пеам на предновогодишна забава во Охрид со таа песна Благодарам од напред поздравче
Имам прослава на 14 јануари, па се прашувам дали би можела да дојдеш за пеење? Не ми се дава пари на некој глупаци, па затоа сакам тебе да те најмам.
Ако одиш во некоја од државните болници секаде се исти цените, се плаќа нешто минимално само како партиципација 30,40 денари зависи што ќе ти прават. Сепак ќе ти треба упат од матичниот стоматолог. На приватен е многу поскапо.
Ха ха ха Ќе дојдам ама кај живејш ти. Абе шала на страна стварно ако нејој знае како да го отфрлам гласот од Каролина а Marick ме изнасмеа многу подготви уште едно место за мене. Поздрав. кисс до тебе Marick
Многу ви благодарам и на двете. Знам дека на Зелен пазар имаше пред некоја година ама не знаев дали сеуште има. Фала ви!
За тие пари има убави четки со природни влакна, само зависи за која должина на коса ти треба. Колку е косата подолга толку четката треба да биде поширока. Ако имаш виткана коса и сакаш со фенирање да ја исправаш место со природни влакна може да купиш со керамичка основа и вештачки влакна.
Има во Сиријскиот фаст фуд Дамаскино, на ул. Македонија, исто има некоја симболична цена како 30 ден. Само сега е ладно да се седи на терасата, освен преку ден кога ќе биде убаво времето. Внатре нема многу место, има само 2 шанка кај што обично се јаде.