Едно прашање луѓенца, не знаев каде точно да го сместам. Дали знаете, бидејќи почна нова година, дали треба да се оди во социјално да се обнови здравственото осигурување, или си тече независно од тоа дали почнала друга година?
Девојки итно ми треба одговор. Дали на новите телефони кога ќе се птефрлли картичката од еден на друг телефон се зачувуваат пораките. Значи не на тој телефон каде што се стигнати,туку на другиот каде што е префрлена картичката?
A ako povtorno ja vratam kartickata na prviot telefon. Ke ostanat zacuvani kaj vtoriot otkako ke ja izvadam??
@thinkerbell Обновувањето на здравственото осигурување се прави во текот на февруари и март и важи една година. Но, најдобро информирај се во фондот дали се уште е така или има законска измена.
Незнаев каде да прашам, па тука.. денес си купив фармерки во фиори и ги пробав таму и мислев дека ми беа ок.. но кога дојдов дома , пак ги пробав тесни ми се мн.. е сега фискална ја фрлив, а етикетите уште стојат , незнам дали ќе можам да ги заменам, да не знае некој???
Би требало да ти ги заменат, на брат ми му заменија јакна без фискална и без етикета. Пробај си ја среќата
Кажете ми кој знае таа фотокопирницата карши студентскиот Гоце Делчев од колку отвара, и до колку работи? Фала.