ако луѓето кај што одиш се сега брзо земени и ова им е прва год да го слават Младенци се носи нешто благо.На едни мои комшии им носеа баклава,тулумби или торта,значи ако одиш на такви гости се носи нешто благо.Можеш да купиш и некои колачи,има многу убави визитарски колачи украсени. Или пак ако не сакаш да се замараш до толку купи некоја поубава бомбоњера. Значи се носи нешто благо
Не можам да се сетам сега во моментов како се викаа едни таблети што ги пиеше другарка ми,но прашај во аптека,знам дека без рецепт беа и и помогнаа. Воопшто не е срамота да појдиш и да прашаш. И пиј чај од нане го смирува стомакот.
Carbo medicinalis или медицински јаглен, то ти е исто нешто... ептен помагат при надуеност, проливи и дијареа
Не, веќе некое време е така, зашто незнам, порано не беше вака... и мене ме нервира, ама шта чеш ќе се навикнеме
Пробај да го смириш стомакот со чај од нане, немој одма со апчиња... Пиј 2-3 пати на ден, би требало да ти се смири. Ако не, тогаш барај друго чаре
Јас би ти препорачала чај од ѓумбир да се напиеш. Многу помага. Е тек ако ова не ти помогне, барај во аптека апчиња.
Медицинскиот јаглен најчесто се користи при труење со храна за гасови не знам дали баш ќе помогне. Лорита пробај со чај од жалфија, помага за проблеми со стомак
Вака сеа сакам да прашам како да порачам нешо од нет.. ми даде еден пријател вакви податоци Number: џџџџџџџџ EXP:џџџџџџџџџџ CVV: џџџџџџџџџ Name: џџџџџџџџџџ Country: џџџџџџџџџ State:џџџ ZIP: џџџџџџџџџ City:џџџџџџџ Street: џџџџџџ Phone: џџџџџџџџ Bank: CITIBANK (SOUTH DAKOTA), N.A. GOLD/PREM Картицата е ВИСА ....Ама неможам да се снајдам јас ај некој нека ми каже како шо и преку некоја страна ????
Има едни како бонбончиња се, се лижат и наводно намалуваат гасови. Мене ми препишаа да лижам такви, ама не им обрнав многу внимание, а ги купив. Побарај си во аптека, не се ни скапи, на парче се продаваат. Плавко со црвенко е пакетчето, ако памтам убаво.
Ама глупо е вака бре- ќе кликнам на линк и место логото од сајтот се појавува цветчето од фемина на табот што сум го отворила, и потоа кога ќе го отворам табот огромно фемина.мк Епа нејќам бе ! И потоа ја копирам адресата и си го отварам линкот наново, правам дупла работа, за да не ми пишува фемина
сакам да прашам дали знаете како да ги исчистам патиките, бели се ама пожолтеа, ги држев цела нок во вода со персил, ама ништоо!
има во Веро да се купи едно бело шампонче со сунѓер пишува на него дека е за бели патики, незнам точно која цена мислам е некаде до 70 денари вака како што се сеќавам. Jас го немам користено за патики така да не можам да ти гарантирам колку ќе ти помогне но можеш да пробаш од истава фирма јас имам за кожни кондури црно и неутрално многу добро ми ги оддржава и им дава сјај.
како може некои луге да немаат ни срам ни перде на ф.б. на девојки што им пишува ВО ВРСКА да ги канат да се запознаат бе