Дали некој има правено каликатура или портрет од рамстор има 2 ца или 3 ца исти се цените само незнам кој е најдобар
Тоа ти е во центар спроти Олимписки базен - преку булеварот булеварот, има постари куќички на тоа место, значи му доаѓа после паркингот спроти Хилидеј Ин, треба да го поминеш цел паркинг и таму е Маџар Маало, а тоа Домче незнам што е. За поубаво да ти објаснам ако ти темнува на кеј каде што продаваат книги кога одиш од ГТЦ накај Веро Центар има и сендивчара Вили е таму е. Имаш неколку кафичи и барови таму.
Можеби чудно ќе ви звучи но би сакала да прашам со што ги дарувате коледарите. Нова сум во Скопје, па не би сакала да ги изненадам коледарчињата
Овошје што имаш, ореви, костени, смоки и се што имаш, а нјважно им е парички. Собери ситниш и подели им најмногу се радуваат.
Фала ти Далерон, претпоставував дека секаде е исто но се двоумев за парите, да не ги зачудам ако им давам пари. Не знам дали некој ќе затропа на 6 спрат во напола вселена нова зграда ама јас да сум спремна.
Каде во Скопје можат да ми нацртаат карикатура и да ми ја пратат преку карго бидејќи не сум од скопје?Ако може побрзо да ми кажете
Што се носи на именден кај не толку близок другар ? Имам слушано носеле поклони онака како за роденден, ја па се мисла дали е глупо нешто чоколада голема или вино да се однесе?
Да се носи поклон ама ако ти е ептен близок. Вака можеш и со вино да пројдеш или пак со некои украсни бомбони оние во кутиите убави, а и чоколадо големо можеш.
Ние еднaш нa клaснaтa и прaвевме пoртрет нз кoј бaш јa цртaше oд тие трoјцaтa aмa знaм мене ич не ми се свиѓaше...