епа таа ни рече или дајте пари или да викнам полиција...и реков;јас да имав пари ќе го купев. и ми даде рок да однесам пари..мада дечко ми се изнервира и и свика на таа:АЈДЕ ВИКНИ ПОЛИЦИЈА,ДА ТЕ ВИДАМ! и таа го погледна како теле..ств. нема логика..ај јас ќе украдам пари од банка и ќе ме фатаат и ќе им речам:ај утре ќе ви ги вратам парите....и они:добро ќе ми речат? а јас ќе се појавам некогаш таму? значи на дечко ми тАтко му е полицаец,и дечко ми оди некад во станица онака..и ми вика они не се замараат за убиства,за големи гражби не па за еден кармин. и дури кога и реков на таа дека од дома нема да ми дадат ми рече:кажи им треба нешто да си купиш...и реков а што морам да плаќам? ете го карминчето врати го назад и готово. се каам искрено..но и не се потресувам толку.
Немој баш до толку да не се потресуваш Едно е кога нашава полиција треба да открие кој е крив, друго е кога веќе ги имаат имињата. Тоа што таткото на момакот работи во полиција ништо не значи зошто газдата на Космо (или која и да е парфимеријата) има многу, МНОГУ појаки врски. Првпат кога пиша ми беше жал за тебе, ете девојчето направило глупост и сега којзнае колку и е срам и незгодно ама изгледа откако го прочита постот на Мимс (кој очигледно погрешно го свати) и почна да мислиш дека ништо нема да ти се случи, на површина излезе вистината- ем крива, ем се курчи...
Имаш сила од некаде за да крадеш и дај боже ова да ти е прв и последен пат, ама не ми се чини така. За ова нема ништо да ти направат, се поведува постапка за кражба над 12.000 односно 200 евра (единствено ако тоа не е насилна кражба), ама се сомневам дека на друго место нема да го на*беш.
не си земав сила воопшто,се каам,згрешив ок. НИКОГАШ повеќе нема да ми текне да украдам нешто,си ја научив лекцијата мене ми беше тоа прашањето,јас не побарав никој да ме жали мене,но што треба сега јас деноноќно да се нервирам и да не спијам?
Ај едно домаќинско прашање, може има некој што е поинформиран. Како се движат цените на плочките за купатило и кујна и каде во Скопје би можела да најдам поголем избор? Ич не се разбирам кога гледам плочки и кога ќе пишува на пример 450 ден м2 не знам дали тоа е многу или малку ниту пак врз која основа да ги споредувам со некои до нив или со некои во друга продавница
Тоа што таткото на момакот раб токму во полиција треба да ги натера и двајцата дупло да се засрамат за стореното дело.Идната му наводна снаа краде ,која брука .Уште замисли викаат полиција и ете ти го свекорот.Зини земјо голтни ја
Тие од 450 денари се од поефтините. Во Мега кај универзална мислам имаат салон имаш убави плочки, ама богами и скапички се.На онаа улицата што е од домот Гоце накај Сити мол имаш повеќе дуќани за плочки таму има избор и не многу скапи.Треба да прошеташ на повеќе места. Тау керамимика беа во Ѓорче сега не знам каде се и кај нив има убав избор.
Фала @Daleron баш ја отворив страната на Мега има преубави плочки и доста избор. Би тркнала и до Куманово да видам што има. Инаку цената онака ја тропнав, пошто апла поим си немам од овие работи. Не барам нешто прелуксузно, ама убаво да е, ипак плочки не се местат секој ден.
Да не спиеш, јас еднаш украдов ко дете една карамела од продавницата на вујко ми па еден месец не спиев од страв да не ме виделе а ти за кармин се мислиш дали си направила нешто за што не треба да спиеш?
Дечки, да не имате на ум од T-Mobile поените како се рачунаат тие од Космо, Тинекс (и остало) и околу 2200 поени колку би биле во пари? Нели ако купиш нешто па ти ги прифатат...
Е, ова дури сега го гледам... Се излажала, немало веќе друг пат. Која класика! Си имам имано работа со вакви клептомани, не ми е верно да им е последен пат. Бони и Клајд, ladies and gentlemen:
Дечки може ли по еден клик на линковите, ништо фазла. Една секунда работа, многу ќе ми значи. Фала! http://payripo.com/?share=72226 http://payripo.com/?share=72529
Од мравка, слон направивте бе луѓенца xD И што треба сега да се одјавам од форумов? Хаааха Ве прашав ми одговоривте,фала многу! Чао! Немора одма да ме напаѓате,или во вашиот маркет крадев? Или од полиција сте? М?
Nekoj slucajno sloboden inbox i voedno raspolozen za davanje soveti vo vrska so sekojdnevniot zivot-prijatelstvoto?
Крадењето е БОЛЕСТ која треба да се лечи. Дури и да немаш пари за леб, не треба да украдеш леб, а да не збориме за нешто друго што не е неопходно за да се преживее (кармини, Милка чоколади, бонбони и триста други чуда...) Незнам како луѓево без трошка срам крадат и после како можат мирно да спијат, како не ги гризе совеста.
Мојот нос не ме излажа за девојкава значи. Само си бара потпора на форумов и ќе продолжи да си краде усилена со „Свекорот“ полицаец и дечкото кој што мисли дека, ако татко му е полицаец е семоќен па ќе прави што сака. Нема долго да траат вакви деликвенти.
Се делат со 5 поените што ги имаш. БAрем така беше ко што ме држи меморијата. Ова би ти дошло 440 денари. Нека ме поправи некој ако грешам