Кој го пее она дебилноно песниче што го утепаа од пуштање на радио во последно време.. Нешто `Цел ден работам ко црнец, ринтам ко црнец.. ``
вака имам еден проблем и незнам каде да се обратам па решив тука. се зачленив на една страна и се логираф преку facebook и сеа незнам дали се наплака, а наидов на ова STANDARD FEATURES FREE Unlimited Apps & Features Addictive Engagement Personalized Channel Page Embed Code for Web Pages Publish to Facebook App и под ова фрее дава sign up а до него го дава и ова PREMIUM PACKAGE $10per month All Features + Embed Code + Stats & Analytics + Ad-Free па ако може да ми помогнете околу прашањето: дали треба да платам нешто или не и доколку треба како да го избришам акаунтот а на прашањето дали е бесплатно ми го даде ова QuizRevolution вклучува бесплатни тестови и истражување употреба, борци преку каналот страна на корисникот. Ако сте заинтересирани за вградување на квизот на вашиот личен веб-сајт, ние нудиме ниска цена премија решение. Овие почеток во Вградување само (со реклами) на скалабилни ад-бесплатно премија за никаде распоредување, прилагодени завршетоци и податоци анализатор. Погледнете го нашиот цени страница за повеќе информации. Ве молам итно е
Free е без плаќање, но најверојатно ќе бидеш ограничена во некои погледи на користење на страната. Premium Package ти нагласува дека е со плаќање. Тоа ти е $10 месечно и нормално дека нема ограничувања и земаш целосна верзира од каде и да се зачелнуваш. Долу ти пиши кои работи ПЛУС ги имаш доколку доплатиш. Следно пораката ти е преведувана нели? Искрено ништо не разбирам. Ако била на англиски те молам пуштими ја во порака, ќе видиме што е како е.
Нотар Зорица Пулејкова од 8-30 до 4-30 од понеделник до петок . Се наога во СКопјанка позади Мезе бар до Тримакс.
Над тинексот во бисер има нотар до Певекс е одма. Мислам дека беше Милена Kарталова. и работи после 4
Сакам да се јавам во ЕВН бидејќи на баба ми и дојде ОГРОМНА сметка за струја а таа штеди плус живее сама.Да не знај некој на кој број да се јавам да го пријавам случајов?
@m.i.g ЕВН-Центар за односи со корисници: 0890 88888 http://www.evn.mk/Households.aspx Побарајте да дојде нивен човек и да ја провери мрежата, можно е некој безобразен комшија да се има приклучено на нејзината струја. Нешто слично се случи во зградата каде што живее баба ми, им стигна огромна сметка за осветлување (секој од становите требаше да плати по 4500 ден) и на крај се испостави дека еден од комшиите си пуштил кабел од неговиот стан и крадел струја од зградата...
Ви благодарам многу ќе ѕвонам сабајле секако.Друго да прашам од колку часот отвара комерцијална банка?
Ќе ја ограбуваш ? Спојлер: .... И сега следи одговор: АКО ЗНАЕШ КАЖИ, АКО НЕ НЕМОРА ДА ПИШУВАШ. 200% И не, не знам.
Прашањето беше за мене хаха naturally не би се осудила на таков голем чекор Инаку дознаав до колку работи помалите админнистрации што се работат до 14:30,а главната до 18:00
И кај мене дојде огромна сметка овој месец, иако само бољер уклучен и мали потрошувачи. Не го читаат редовно саатот изкасаторите, туку од време на време пишуваат како ќе стигнат.