По закон треба во 12 саат да се гаси музика и да не се служи веке, а ако некој дојде во 5 до 12 ке биде услужен и може да си седе колку сака.
Зошто кога ќе одам кај некоја форумџика да ги гледам мислењата на некои ми пишува “имате забрана да ја читате оваа категорија“ или “немате дозвола да ја читате оваа категорија“ ? незнам вака нешто беше..Зошто ?
Знае ли некој да ми каже, дали воопшто денеска работат филијалите на поштите и доколку работат, до колку часот работат? Фала однапред
Meне денеска ме интересира конкретно комерцијална банка дали работи,онаа главната,и до колку? ЛилБејби-имаш секаде руски салати Тинекс,Веро,Рамстор ама мене воопшто не ми се вкусни,те советувам викендот да си направиш една ,оти од домашно нема поубаво И да дополнам,дека се настрвив и јас
Дали некој знае да ми предложи некој мотел,хотел,приватно сместување или што било во Маврово, да е со солидна цена , не многу скапо де , утре планирам со мм да одиме, но некако не можам да најдам многу информации на итернет.....ако некој од вас знае да ми каже, итно ми е PLEASEEEEE
Калиас незнам колку е на време одговоров, но сепак да пишам. Мој совет е на лице место бидејки вака тешко се наоѓа, освен ако немаш од претходни години познат некој и искуство, или пак некој да е отиден веќе и да го замолиш да прошета и да праша и за Вас. Ти го препорачувам делот околу Ратрак дискотеката, тука има солидни цени на соби со сопствено вц, а и блиску ти се и ски терените и хотелчињата. Инаку, мене ме интересира како се движат цените на оние плута таблите по пазарите или џамбо мамбо (со најмала димензија)?
Колку пари е картата за Новогодишниот саем и дали некој бил, па да каже дали е вредно одењето ?? Јас порано секогаш одев, ама лани не бев, нешто начув не било како што треба.
Дузи ја вчера бев мислам дека 40 денари е карта (не сум сигурна пошо тато плаќаше ) има добри работи али само 2 хали се
Гледам сега тука,ја нема прогнозава што ја даваа за секој град посебно.. Убаво ми служеше сега зошто нема??
Женски, ај некоја да ми објасни што точно треба да се однесе за вадење на лична карта. Планирав да вадам после празниците, но сестра ми запна утре да одам, а немам појма што треба да се однесе.
*Извод од МКР *Барањето се пополнува *уплатници (не се сеќавам од колку точно пари беа) *Копии од ЛК на родителите Сепак мораш подетално да се информираш, во некоја подрачна единица на МВР.
од колку до колку работи- Новогодишниот панаѓур на скопски саем?? и дали има и облека (имам така слушнато нешто како тезги со џемперчиња и како се движат цените)