Јас сакам да прашам дали некој има искуство со задоцнето вадење на истечена лична карта? Поточно ако ми истекла старата пред 6 месеци пример, и сега да извадам (со каснење од 6 месеци). Јас сакав нормално да се јавам да си закажам, ама вака што спомнав на некои за случајов ме уплашија дека се плаќало казна за каснење, што ми дојде малце чудно и прв да слушнам за такво нешто, ама па со оглед на тоа какви се казни не измислија ништо чудно и ова.. Значи ми треба сигурна, проверена информација. И нормално ако има казна, колку се плаќа? Фалааа..
Не се плаќа ништо. Сестра ми извади лична карта со еден месец каснење, т.е еден месец и беше истечена претходната па не плати ништо. Ова беше пред година дена, не веривам.да го смениле. Ама Македонија и се е можно.
Има во аптеки (во Зегин сум видела), ама јас го нарачувам од Forever Living (https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do?language=mk) Се наоѓа кај Вучко во Аеродром. Мораш да бидеш зачленета или да најдеш некој што е зачленет, па тој/таа да ти земе. Ние ова го пиеме и ти го препорачувам!
Фала, но подобро би било да можам да најдам свежо алое, листовите ми требаат. Па ако знае некој да ми каже кај можам да најдам такво?
Побарај во цвеќари, мислам не е скапо да се купи, само не знам да ти кажам во која точно би го имало.
Со мајками во петокот проверуваме сметка на мојот т-мобиле и мојата изнесуваше 302,00 денари. Баш толку беше паметам. И вчера отварам ја да видам нешто на мојот т. и сметката ми ја покажува 2440,00 денари. Исто со другарками го сботата проверувавме и сметката си беше 302,00. Ќе ми објасне некој како е можно во рок од еден ден толку да рипне сметката. Да напоменам со никого не зборам на телефон освен ако треба да порачам нешто мајками да купи а интернетот го уклучувам чат пат у школо. И да се јавам ли во т-мобиле за да прашам?
Што работи брокер за недвижности? Тоа ли е лице кое ги води купувачите и им ги покажува становите кои се на продажба? Итно ми е
Во Стружанка Лунке, ама нешто под 1000 се. Сепак мислам дека вредат за тие пари. Имам едни од пред 2 години не мрднаа од место, какви ги купив такви се сеуште.
Кај можам да најдам кутија за торта? Или нешто така во што ќе можам да однесам торта за поклон?? Не сакам да се уништи ако е завиткана обично со фолија, а не планирам да ја носам по таксиња по чуда така не покриена.
Da si od mojot grad ke ti pisev konkretno prodavnica,oti poslednive cetiri meseci deneska osmiot par deneska go kupivme.Kaj i da si,baraj prodavnica so makedonska roba isklucivo.Nema da zgresis.
Едно безвезе прашање.. Онака да ве насмее кога ќе прочитате.. Кој ке дојде трет викенд од февруари? Оној со неделата кај што беше 1-ви се рачуна или не..? Знаете да си искористиме ние младите без пари да се повозиме со возот..