Саломе, не сум ги пробала. Ги гледав и јас на нивната страна, ги немам помирисано ама примамливо ми изгледаат посебно ова Маск . Ќе ми дојдат и тие на ред, ќе прашам нареден пат како се со цени, ако ги пробаш во меѓувреме чекам критика .
Фали ти Мимс.Околу цената, на страната пишува дека се 220 ден. по парче(10мл), малечки се ама мислам дека ваквите парфеми побавно се трошат од тие обичните, а имаат голем плус што се правени од природни масла така да не би требало многу за да се намирисаш. Цената е повеќе од приступачна.На мене ми фати око Ориенталот, посебно заради иланг иланг(афродизијак) нотата што ја содржи, очекувам да мириса секси ама ќе видиме...Сакам да купам и од маслата за масажа, а и чаевите изгледаат многу примамливо да не знаеш што попрво да пробаш.
зoштo прoклетиoв тaблет ми ги зaпaмтил сите aкaунти (не сaмo гугл) нa кoи сум се лoгирaлa сo мејл aдресa и пaсвoрд?! сегa седaт тaкa упишaни вo жoлтa пoзaдинa и незaвиснo штo јaс се oдлoгирувaм пред дa искoчaм oд стрaнaтa, нa следнo oтвaрaње нa стрaнaтa oни пaк седaт тaми кaкo мoмци пo женидбa . КАКO ДА ГИ ИЗБРИШАМ?
Ај види гo овa. Со оглед дека се гледа само предниот дел на сликата, од прилика вака нешто би можело да бендисаш )
Каде да најдам стегачи или незнам како се викаат тие што се ставаат на хеланките долу и на стапалото?
Дали има книга за кралицата на Шкотите,некое време беше и на Франција,односно дали има некоја книга за кралицата Мери Стјуарт,според која и се снима серија како што Владеење-Reign? Наслов,автор....? Ќе ви бидам многу благодарна.
@Avokado Ќе Спуштиш некој колаж мејкер .. на пример добар е instaFrame и ќе си одбереш каков вид на колаж сакаш,ќе си наредиш сликички и готово
И нас ни дојде многу висока сметка,10 000 скоро,а вообичаено трошевме по 2 000-3000 најмногу зимскиов период,мајка ми прашала и рекле дека заостанале од претходните месеци пошто не читале,па ни дојде 1000 само за декември,што ни беше чудно,ама ајде сега да беа 2000 плус од претходниот месец ете 4000,ама 10 000? Каде можам да се јавам или да пријавам,ова навистина е премногу. И да,и кажале за нешто како да проверува електронски колку киловати има потрошено,како оди тоа ако некој е запознаен?
Јас не знам дали месецов на некого му стигнала нормална сметка за струја, аман веќе овие од ЕВН! Нас ни стигна два пати поголема од што е вообичаено, да земеш да пукнеш од нервоза.
Нас ни стигна 7000 :О А рачунај на струја не готвам ич дури ни кафе на струја не варам.Само една соба се грее навечер на греалка,останато се загрева со дрва.Машина за перење ,за садови и бољер пуштам после 10 навечер на ефтина.Од каде 7000 ден незнам.