Ajde devojkite od Sk da gi prasam koj mozi ubavo da mi objasni kade potocno se naoga hotelot Turist taka nesto na ul.Makedonija ama kade potocno?taksi tocno pred hotelot mozi da me slezi ili?
Ќе се симниш на рекорд и ќе фатиш по ул .Македонија спроти Мајка Тереза спомен куќата одма е. Ќе видиш и мекиците на стража кај се одма после нив 15 метри.
Сакам да прашам. Каде можат да се најдат карти за "Златна бубамара на популарноста" и колку чинат? Разбрав само дека многу тешко се стигало до карта и биле ограничени. Знаете ли нешто околу тоа? Фала ви однапред
Каде можам да најдам гел бои за храна ( слатки ) , значи оние во прав што ги има почесто кај нас не се толку интензивни , има ли некаде кај нас гел бои ?
Ај ако има некој од Тетово да ми каже за колку време се стига (одејки) од Централна Кооперативна Банка до Универзитетот на Југоисточна Европа?
Гел бои за слатки би требало да има во сите поголеми маркети како што се:Супер Тинекс,Кам,Веро,Стокомак,а и во некои други продавници за прехранбени продукти во градот,а можеби има и во слаткарници и пиљарници.
Во средата ми вадеа заб (4ка) и ми направија засек на непце за да ми ја извлечат тројката од внатре. На местото сега имам завој и сошиено ми е со конец. Прочитав дека 72 часа по интервенцијата не смее да пушиш. Ме интересира дали утре смеам веќе да запалам, веројатно нема да има некои компликации? Инаку конците дури во петок ќе ми ги вадат..
Дали може некој да ми помогн не можам да го најдам учебникот за натпревар ми е, велат нови биле па го нема на интернет Ви благодарам
Дo aерoдрoмoт немa, aмa верoјaтнo си имa регулaрен превoз oд Белгрaд дo aерoдрoмoт. Прaшaј нa стaницa тaму.
Stom ja ima na Aliexpress,togas proveri na tezgite na bit pazar,karsi Zegin.Poveketo raboti sto kruzat niz Aliexpress gi nosat i na bit pazar.(nakit,maski za tel.,tasni,sminki,saati..) Nie doma kupuvame od Madzari,na Termo stanica ima edna prodavnica za prehrambeno.Ne se prskani sigurno i dosta se razlikuvaat od dr.limoni.Ovie se pomeki,poveke sok imaat i ne sedat po mnogu.Ako ne se izedat za nekolku dena se rasipuvaat,tokmu poradi toa sto ne se prskani. A dr.koga sme kupuvale sedele dosta dolgo za razlika od ovie.
Дали навистина си купила или видела во овие маркети гел бои за слатки или претпоставуваш? Затоа што нема маркет особено од оние големите во мојот град и во Скопје каде што немаме проверено,не знам зар дотолку не сум приметила има и една специјализирана продавница во Скопје за слатки и таму нема со образложение дека биле скапи на потрошувачите , имаме прашувано и во слаткарници каде што ни кажале дека ги порачуваат од Грција. Ако не си купувала туку си видела пример на поминување мислам дека си ги помешала со аромите за слатки кои се во мали стаклени шишенца и се во боја која асоцира на аромата. Благодарам за одвоеното време во секој случај
Треба да се јавиш на телефон и да ти закажат термин. Неколку минути пред терминот треба да одиш да си пополниш барање и да уплатиш пари, не ми текнува колку беше. Ако си малолетна мора двајцата родители да дојдат со тебе, ако си полнолетна можеш сама. Подетално можеш да прочиташ на страната на МВР, и бројот за закажување го има таму, а можеш и тие по телефон да ги прашаш што точно терба да направиш и колку пари се плаќа, ама процедурата е сепак како што ти објаснив.