дали некој знае кај се наоѓа салонот за мебел форма нова и колку е далеку од хотел Карпош фала однапред
Зависи од видот на леките-дали се тврди или меки, дали се дневни, месечни, годишни, дали се со диоптер, за астигматизам, дали се во боја, има различни производители..... Најдобро е да одиш на преглед и офталмологот ќе ти препорача какви леки да си купиш.
Продавам меки безбојни леќи Bausch&LOMB FW OPTIMA тримесечни доптер -3.5 и -4,0. Ако има заинтересирани пишете ми пп им тука.
Од прегреаност ако си го ставила далечинското врз запален телевизор да седи или ако телевизорот бил вклучен долго време исто од прегреаност,па затоа треба да се исклучи телевизорот да не биде толку долго време вклучен да работи.
Каде може да најдам шпаргли(аспарагус)? Ми рекоа во Веро, ама нема, Рамстор во оној малиот кај Гтц исто нема сега не сум проверила во Рамстор големиот. На пазар има шанси да најдам? Само сакам свеж, не во конзерва, никако.
Девојки ај ако може малку помош. Симнав програма за вежбање и сега си го правам распоредот на вежбите ама ме буни нешто. За почетните недели пишува 4–5 sessions of LISS cardio training, додека за оној период кога ќе бидам при крај со тренингот пишува 2–3 units LISS cardio training. Она за sessions ми е јасно но она units? Не го разбирам, ако има некој што знае да ми појасни
Девoјки, кaде има книжaрници или библиoтеки кaде мoжaт да се купaт книги? Мoже нoви, нo би мoжелo да ми кaжете кaде мoжaт да се купaт и пoлoвни, веќе кoристени книги. На мaкедoнски, нo би сaкaлa и на aнглиски јaзик. Сaмo би сaкaлa тoa да биде некoјa книжaрницa кoјa е вo близинa на нaселбaтa Аерoдрoм. И ако знaете пишете дo кoгa рaбoтaт вo сaбoтa? Временскиoт периoд, зaтoa штo не знaм кoгa ќе oтидaм тaму, па aкo е зaтвoренo да не oдaм без потреба.
Феминки...дали знаете каде во мѓМакедонија може да кајакувам т.е каде има кајак, не сум била до сега па може и грешка објаснувмм. Ве молам кој знае нека ми пише
Каде можам да правам вакви слики? Спојлер: СЛИКИ И ако има некоја апликација за Андроид. Симнав една, сега не знам како се викаше, ама ги правеше во премногу мали делчиња, а на тој начин се губеше ликот.
Дали може и како може да се смени пасворд на фб, доколку не го знаеш се разбира пасвордот исто така и на е-маил адресата а сеуште си логиран?