Не, мора да го знаеш стариот пасворд, или пасот на емаилот. Можеш да испратиш порака во фејсбук сапорт, да пробаш нешто. Да не хакнуваш некој?
Не можеш Facebook ставил безбедности мерки поради овие причини да ги заштити корисниците од луѓе како тебе.
На Матка. Само имам видено луѓе како кајакуваат, а за изнајмување најверојатно има таму кај што може да се возиш со бродче до пештерата.
Не, не хакнувам. Не ни помислив дека некој ќе помисли на тоа, сакав само да му помогнам на другар а испадна солење на памет од x личности. Благодарам иначе ќе мора да си се снајде дечкото со нов фб или како и да е
Девојки, ве молам да ми препорачате некое козметичко студио во Центар/Карпош 1, ми треба конкретно за нокти правење, но не со преголеми цени. фала
Да не знае некоја кога нема попуст во Матица колку би биле англиските книги? За време на попустите ептен се ефтини. Баш ме интересира сега колку се
Доколку некоја може да ми каже некои мисли за лицемерието или за вечната борба помеѓу разумот и срцето. Благодарам
Малку помош ако може. Во садоперот видов дека има остаток од тестенини што не биле отстранети и сега не сака да протекува вода. Што детергент треба да ставам некоја киселина или?
Женски итно ми треба некој што подарува mops кученце. Ве молам, итно ве молам, ако знаете некој што подарува исконтактирајте ме.
Imash na sostavot Treska , da se rasprasam poubavo i da ti dadam broj ako sakash sestra mi dolg period beshe po toj sport ima dosta mnogu medalji i pehari