Izvini , primetiv ama kasno beshe da smenam . Sakam da dodadam koga veke pisuvam deka kajak na divi vodi za zensko ne e sport , zatoa sto ako aktivno se pocne treba zima - leto vo voda da se bide sto e dosta loso za mene .
Ми се чини дека девојката не прашуваше за кајакарење на диви води, тоа сепак е ептен захтевно и си бара многу тренинг. Инаку јас сум била на Матка езерото, имаш да бираш помеѓу единечен кајак или двајца да бидете на двоен. Цената ако добро памтам беше 400 денари од човек за еден час. Мене многу ми се допадна и едвај чекам пак да затопли за да одам, дури сериозно размислувам и да си набавам свој. Не знам дали таму ти објаснуваат како треба ако си почетник, ама веројатно би одвоиле некоја минута, ми делуваа доста услужливи. Како и да е сега уште е ладно за тоа. Тоа во лето пристудува малку, а не па сега.
Да бидам искрена, кучињава се прилично скапи, па не верувам некој да ги подарува кога може да ги продаде за над 300 евра. Не знам... до сега не сум сретнала подарување, а верувај дека одма би си земала едно. Речиси невозможна мисија.
Да ве прашамкако може на компјутер да пресечам слика само главата да не ми се гледа?? Ви благодарам од напред * Поздрав.
да, феминка не сум била досега и мислев за мирни води.. Фала ти за инфо.. само да се пристопли ќе се јавам и ќе прашам.
Дали паркингот карши собрание(кај краш) е паркинг ПОЦ? Или тој подоле кај Малага и полицискатна Беко, дали е исто паркинг ПОЦ? Итно ми е...
Сите овие паркинзи за кои прашуваш (кај Краш, карши Собрание, кај Малага) не се ПОЦ туку се Паркинзи на Град Скопје (1 саат=45 ден, максимум 2 саати).
Одиш на некоја страница за едитирање на слики, како на пример http://www.picmonkey.com/ си ја аплоадираш сликата и на опцијата crop си ја сечиш како сакаш колку сакаш
Женски каде има во Центар ефтина копирница, имам книга од 400 страници и не би сакала да копирам во Офис, каде страницата е 5 денари...
Ако те води патот накај Мавровка, фотокопир Зоки ефтино копира. За други ефтини фотокопири низ Центар не знам.
Имаш две фотокопирници на југо дрво, една во пролазот, една по скаличките кафени горе, кај гиманзијата РЈК. И двете се поевтини од 5 денари страна, мислам дека кога копираш над 100 страни е по 2 денари страна. Зоки е убедливо најевтино, ама ако не ти се цепа до таму, овие две вршат работа.
Околу архитектонски сите книжари се евтини. Има две спроти Апче и една во самиот двор на архитектонски
Дали некој го знае возниот ред скопје-битола? Знам дека нешто менуваа, а не можам да најдам на нет возен ред и на телефон никој не се јавува.
Во темата за коса не добив одговор, а итно ми е, па се надевам ке има тука некој што знае. Од Глис, таа пена за третман на коса пишува дека се нанесува и не се плакни и друго ништо не е објаснето, а јас досега не сум користела. Се нанесува на сува или на влажна коса и се става ли на врвоите или на коренот или пак на целата коса?