http://www.mztransportad.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=289&lang=mk Се осеќам како вработена во Македонски железници хаххахах
Кога веќе известуваш во живо од МЖдали си запознаена со некој си годишен билет кој се купува на билетара 150 денари и во текот на една година имаш 50 % попуст на сите билети,ако добро сум разбралаили поправи ме ако грешам.
Тоа важи за студентите. За 150 денари добиваш легитимација, а притоа треба да однесеш твоја сликичка и лична карта. Ова се прави на шалтер и одма на лице место ти ја даваат. Важи една година и за тој период цената на картите е 50% помала
Која банка е според вас најдобра и која нуди најдобри каматни стапки? Корисник сум на Комерцијална Банка но не сум задоволна од нив, пред се од нивниот однос према клиентите, се мислам да се префрлам во НЛБ па нема да ми дојдат лошо ваши сугестии Не најдов слична или иста тема на форумов па затоа пишувам тука
Да дечките се супер на Матка.Имам пробано и јас,али е доста тежок спорт. Не паметам никогаш така да ме болеле раце како тогаш.Сепак навистина е забавно особено на мирни води
Кувертира има ефтини торти и вкусни, омилена ми е царска, за колачите од таму незнам, не сум ги пробала. Торта 30парчиња чини 650ден....
Да немора да ја аплоудираш сликата на некоја страна само стисни десен клик на неа и оди на: Open with > Microsoft office picture Manager, па кога ќе ти се отвори сликата во програмот кликни Edit Pictures па од страна одбери ја опцијата Crop и со стрелките направи сецни си ја сликата како што сакаш. Многу е поедноставно одколку аплоудирањето на сомнителни страни. Така, ова не е класична пена за коса за обликување (претпоставувм го купи комплетчето што беше на акција, исто и јас ). Само нанеси на мокра коса и обликувај си ја по желба, пенава е само за хидратација, верувај нема ни да осетиш дека имаш нешто ставено на косата. Јас сум доста задоволна од овој тип на пени за заштита и потхранување на косата, користев и од Пантен ама и оваа не е лоша. Всушност не е баш во Кисела Вода туку е веднаш во зградата после надвозникот кога одиш од Центар накај Кисела Вода. Нова зграда е, гледа баш на улицата неможеш да ја утнеш, само помини под надвозникот и сврти лево за накај Кисела Вода, во белата зграда од лева страна е, преку улицата му доаѓа. Тука има и Стопанска Банка и уште некои продавници за мебел мислам дека беа. Друга опција ти е да одиш по Јужен Булевар и да се паркираш од таа страна на паркингот на самата зграда, од таму имаш Монтенегро Мебел (на таа страна гледа), Тедико има(ше) и кафич. Тогаш би му дошле веднаш пред мостот (надвозникот) ако идеш од кај Кисела Вода, а ако доаѓаш од кај Центар би му дошле веднаш после мостот, не се промашува има голем паркинг и доста големи згради се. Луна Паркот ако не се лажам не работи, освен ако не проработел во меѓувреме. Нели треба да го реновираат...