да прашам да не знае некој до колку работи продавницата се вика ,,се на едно место,, во хиподром во скопје (после пругата) , или ако има некој интернет страница од нив ??
Знам дека за белење молерите користат Поликолор,тоа ти е 25 кг околу 600 денари,а има и поскапи. А мало канче со бела боја,што има по железари,не би требало да е повеќе од 200 денари.
go znae nekoj imeto i prezimeto na devojkata ? akterka e mislam, ja imam videno poveke pati na slika no ne ja znam kako se vika
Може некој да ми објасни како да сварам јуфки? Никогаш не сум видела како се приготвува, и не знам колку вода да ставам, колку време се варат, и се додава ли нешто?
Да,ама ако сакаш позагорени(црни) да ти испаднат некои од јуфките треба посебно да ги испржиш а останатиот дел нормално,ќе си ги свариш како што ти кажаа. Јас да прашам некој да не знае таа кремата за лузни што беше,Контра тубекс мислам колку пари е отприлика?И дали има ефект врз лузни од пред неколку месеци?
@ceca-1 Контратубексот ти е околу 450-500 денари, ако се тазе лузни има ефект но не се губат скроз само со една туба.
Имам 14 години и носам фиксна протеза. Треба да ми се вадат двата долни умници, па би сакала да знам дали на оваа возраст има ризик да се извадат, некои ми велат да. Дали има некој искуство? И дали го познавате Едвард Јанев и дали е добар? Можете и вие да ми препорачате некој.
Сакам да прашам дали знаете дали по western union може да се пракаат документи и за колку време стигнуваат? Итно ми треба одговор ке ве молам да бидете со е можно побрзи
да Ве Прашам дали некој знае сервис каде би можеле за поефтино да ми го откодираат телефонот? Поздрав
Зошто ниеден од мобилните телефони во куќава не може да се приклучи на интернет?Напоменувам дека имам интернет,и лап топот работи нормално,ако веќе има некој проблем со wireless-от?