Ве молам доколку некој знае да ми одговори.Маж ми е осигуран на половина работно време и во декември му е исплатен к-15 во висина од 8800 ден.Знам дека треба да се пријави во УЈП ама не ја знам постапката а времето поминува .
Да треба да се пријави, во самата даночна пријава, рокот веројатно знаете е до 15 Март. Најдов нешто да ти помогнам, Цитирам
Девојки препорака за добро хемиско? Во центарот на Скопје по можност, и да не е многу скапо. Имам нова јакничка, тенка, ми се исфарба/ помасти при перење и би сакала да ја однесам. Од прилика која цена да очекувам? Она во Веро центар добро е?
Во гтц најдолу , од стρаната κај шехеρезада има. јас однесов κапут 300 ден ми зедоја, и многу сум задоволна. чим твојата е тенκа не веρувам многу да те κошта.
Девојки, дали случајно знае некоја од вас каде можам да ја најдам новата песна од Нокаут - Остави ме на мир? На радио е веќе пуштена ама не можам да ја најдам никаде на нет...
Едвард Јанев не е добар-НАЈДОБАР Е! Оди кај него сигурно нема да згрешиш, незнам кој ти го препорачал но навистина е професионалец, башка потекнува од цела фамилија стоматолози на различни гранки во стоматологијата и сите се врвни стручнаци во својата област! Препорачувам!
Ако имаш паметен телефон со андроид оперативен систем, може да најдеш апликација со македонска тастатура на Google Play
Probav , no kako da ja napisam . Probav kako makedonska podrska za tastatura nieden rezultat ne pronajde a telefonov e htc dizair 610
Дали знаете каде би можела да најдам ваква тегла за ставање парички? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/92/3f/8f923f08ab2badcf5045397fde97cf30.jpg
Znae li nekoj kade na kompjuter mozam da prepravama slika vo crno belo ili nekoja programa nesto? ke ve molam....
Mime ako imas pameten telefon android vo play store najdi ja aplikacijata picsart mnogu dobra aplikacija i ima poveke vidovi na crnobelo.