Ме интересира зошто на струјомерот ни трепка сијаличката и црвено и зелено? А кај другите струјомери на комшиите само црвено. Во зграда живееме. Овој месец ни стигна сметката дупло поголема до сега и со дупло потрошени киловати од вообичаено, а користиме струја како и до сега ништо плус. Па си мислев да не има некој друг проблем да не ни крадат струја или струјомерот да не не е во ред нешто. Па ме зачуди ова со сијаличката зоѓто само кај нас трепка зелено а кај сите други црвено
Imam edno prasanje moze nekoj znae da mi go objasni. Od sekogas sum se trudela da razberam ( a nemozam) zosto zenskite koga se slikaat zastanati mora da gi stavat nozete vo x polozba (kako da im se moca, ona nemozat da izdrzat)? Druga poza megu najpopularnite so dve zenski da bidat doprani so glavite ili c*ckite (licat kako da se desparate za nesto)? Cekam intelegentni odgovori , a moze i segi koj ke pomognat na nekoj da najdat podobra poza za slikanje.
Ова гласот на Биљјана Секуловска ли е што на Сител рекламите најавува филмови и емисии?Нели она работеше во А1?
Otvori tema majce za prasanjevo.Tuka prasanjava se od druga prigoda. Prosti ova so intelegentni odgovori,mi go nagadi okoto. Intelegencijata vo razlicni raboti e relativno razlicna rabota.Toa sto za mene,za tebe e intelegentno,ne znaci deka za site e istoto. Prosti sto nemam odgovor,znaci sum najdaleku od intelegencija. Mene pak me interesira za fenomenot za naprceni usti na fotografii na zreli licnosti...isto i natrteni zadnici..(znaci,koga stanuva za familijarni licnosti od zenskiot rod,neza apla kalasturi koi barat musterii)..zaovie vtorive e veke jasno zosto se fotografiraat taka.
More tinejdjerive gi razbiram.Ajke reces si pravat fotka bas kako sto sakaat oni,oti ima ogledalo.Oti neli cesto naogame maana koga drug ne slika,ama vozrasnite? Rekov jas ova place lkako tema za diskusija.
Od radoznalos po ova prasanje ne sum si legnala. Cekam nekoj da mi odgovori. Ova ovde sto go nabroi, napuceni mucinja, g*zinja i drugi atributi sum go primetila. Se razbira i toa me stavi vo sah-mat pozicija, no nesmeev da go prasam zosto epten neintelegentna ke ispadnam ili ke si ja otkriam intelegencijata (svatete kako sakate). Ve molam ocajuvacki baram odgovor. Sekakov odgovor prifakam. Mnogu ke mi pomognete. Ke si legnam so mirna dusa. Odnapred Blagodaram
Сaкaв дa oтвoрaм нoвa темa aмa си викaм aј тукa ќе прaшaм...Дaли некoгaш ви се имa слученo некoгaш некoј дa ви врти oд стрaнствo?Мене дo сегa некoлку пaти ми се случилo oвa,a пред некoј ден гледaм и нa другaркa и се случи истoтo
Одите да ги проверите броевите во контакт-центарот на операторите од коишто ви се броевите,исто и во пошта,па потоа во полиција да ги проверите.
Девојки да ве прашам каде да купам добар соковник? Гледав на топшоп и слични страници но не ми се даваат 200 евра за соковник. Нешто до 50 евра?
Има во техномаркет http://technomarket.com.mk/browse/2...","value":"price"},{"name":"page","value":2}]
Дали некој знае како оди со овај извештајот од ујп за годишни примања бидејки платата ни е околу 12 000 денари а кога извадовме извештај ни стои остварен годишен приход 210 000 денари е сега ме буни од кај толку пари да не рачунаат бруто плата со се задршки за пензиско и здравстевно осигурување бидејки 12 000 денари месечно ако имаме на годишно ниво би дошло околу 150 000 а не 210 000.
Летото имав можност да работам со мали куќни апарати, ти препорачувам во било која продавница каде се продаваат вакви апарати, сетек, техномаркет, нептун, било каде, особено добар соковник е Gorenje JC 800 Y/G ( http://set.com.mk/Small-domestic-appliances/Kitchen-appliances/Juicers/Gorenje-JC-800-Y65452 ) пример ете од сетек, малку повеќе од 50 евра, но има навистина голема моќност... Јас сакам да прашам, дали некој видел некаде да се продава луле како на попај, и таква морнарска капа?