Девојки една година носам златен прстен и од рака го немам извадено, еве три дена мириса чудно. Од што е тој мирис, многу е непријатен.
Каде да најдам убав термос за кафе, кој нема да напукне при првото трескање од земја? Џамбо и сличните пластичарски продавници не доаѓаат предвид. Некаде на друго место?
Da vidis vo prodavnicite na benzinskite na Lukoil. Nie imame od niv termos, okolu 300 denari e kupen.
Нормално, не буквално трескање од земја. Најчесто носам премногу работи со мене и неретко ми испаѓа од рака или од клупа. Ми треба некој поиздржлив, да не биде пластичен ми беше муабетот.
Јас имам од Nescafe едно. Незнам дали даваат сега такво со овие кафињава.Многу сум задоволна од него, колку пати ми паднал не се скршило. И кај капачето се врти тоа има отвор за пиење и се затвора отворот. Ако го најдеш пак низ маркетиве обавезно земи си.
Да не имаш некој проблем со кожата на прстот кај што го носиш прстенот? Габична инфекција на пример. Од тоа може лошо да мириса. Сигурно е златен прстенот?
Има ли некоја љубезна феминка да ми помогне во пополнување на образец за пријавување на к-15.Може и во пп.
@Mishela Сега нема да ти помогнам многу моментално, ама имај го во предвид за следен пат. Термосите од стрбакс се супер квалитетни. Јас имам 3, 2 пластични и еден метален. Со години ги користам. Паѓале, стоеле во куфери кој којзнае каде ги фрлале и се живи здрави. Сите се купени до 10 евра. Факултет 5 години издржа тој пластичнот само тој не ми е практичен дека нема рачка. Имам еден метален со рачка, мука нема, најкористен ми е во задниве 2 години. Види низ она Хубо маркет можда има таму. П.с гуглав и ми озлезе дека офисплус имаат термоси не многу скапи, само не знам какви се.... http://www.officeplus.com.mk/2257/3794/0/ShowProduct/Termos_sholja_za_kafe_chaj_400ml_
Девојки ме интересира како може да дознаам нечива домашна адреса? Освен лично да ја прашам личноста ( бидејќи се работи за изненадување ја исклучувам таа опција) постои ли друг начин?
Преку whitepages.mk ако го знаеш телефонскиот број (домашен, фиксна линија). Можеби тој мирис се појавил од нечистотии собрани меѓу прстенот и прстот. исчисти го убаво прстенчето со сода или со паста за заби, па може пак да го носиш.
Нели државата даде некакви олеснувања за фирмите кои ќе вработаат лица помлади од 29 години и кои активно бараат работа преку Заводот за вработување? Дали некој знае колку време треба да бидеш активен барател на работа за да добие фирмата олеснување, доколку те вработи, секако?
Како да си изрежам цд, сакам некои песни да ги слушам в кола ама не знам како да ги ставам од комп на цд...ај во лп нека ми објасни некој...Благодарам однапред