пишав во темата полуматура ама никој не ми одговори ... ама ми се брзаа...за полуматура оваа година ... што да носам ? сакам да биде нешто така по различно од другите ,да биде убаво ,модерно да можам и натака да го носам не на полуматура само. е сега сакам и да не носам фустан да биде нешто како кратки панталони или незнам може некои така по убави хеланки некоја убава комбинација и вакво палто да носам (за да можам и за натака да го носам ) и каде да најдам вакво палто ?
Дали некој може да ми каже колку е оддалечен студентскиот дом кузман од економскиот факултет и колку се плаќа месечно?
Не знам дали е соодветно за оваа тема прашањето, но ми се брза. Девојки, дали знаете некој поефтин хотел во Скопје, само преспивање без доручек, ручек и вечера (не мора да е во центарот), или пак некој хостел? И дали може некоја од прилика да ми каже колку би ме чинело да речеме такси од железниќка до Аеродромот Александар Велики? Ви благодарам.
Za hotel ne znam @Izaabella , vidi vo agenciite ima avtobusi sto odat za 150 denari , a taksi sigurno 600/700 denari kako nisto ke ti otidat
Одамна е прашањето ама вака се поделени. 1 Бруто 2 Придонеси 3 Дан. ослободување 4 Прсонален данок 5 Нето
Девојки ве молам за помош. Утре треба да ми пристигне другарка од Шведска, ме замоли да и го средам сместувањето, кој ѓавол ме натера да се согласам којзнае, сега главава ме боли од константново замарање... Има ли некоја барем предлог за нешто поефтино? Фала ви!
Не верувам..знам во Србија не менуваат денари па по таа логика идам дека и тука не би менували динари..
Ете првpaт слушам, до неодамна знам дека немаше во Mк мeнување на српски динари веројатно имаат воведено чим си сменила..добро е да се знае..