Дали знае некој дали работи ттк банка и уни банка во сабота...или во која друга банка има moneygram ?
Кај мене во Аеродром ниту ТТК ниту Уни банка не работат во сабота. За други експозитури низ градов не знам
Ako mislis so skrien broj,moze da.Barem na mobilnite seuste funkcionira so #31#.A za fiksnite neznam.
Abe zenski jas mislev deka ne e dozvolena poveke taja opcija,gledam nekoj mi zvonel so nepoznat,pa se zacudiv samo ama ok vaka nekoj retardo mene mozi samo da mi zvoni nemozi na drug definitivno...
Никогаш и не била забранета. Може уште да се ѕвони со скриен број, но не е така популарно како што беше порано и затоа мислиш дека е забрането. Ама во денешно време само манијак или сељак може да врти од скриен број.
Јас ги чистам со влажна марамица (ама од оние што не се многу влажни, посува структура имаат), па после тоа поминувам со сува крпа. Ова го правам на одприлика месец дена.
Од различни институции, кои се јавуваат по интервју, поради пропуштен повик на различни кол центри, може да се види таков број. Мене досега од скриени бореви ме барале за на интервју на работа на кое сум аплицирала После дознав дека политиката на фирмата е таква, за да можат да ги бараат луѓето само на јавно достапните телефони, не на личните. Има опција секогаш да се појавува бројот, иако е скриен, која се наплаќа.
Мене АдБлок ми врши работа,ама за секој случај,можеш да си инсталираш на компјутерот CCleaner,го чисти Chrome од се(cache,memory dumps,cookies...),мада и историјата ја брише Или појачи и ги опциите на антивирусната програма. И убаво прегледај во компјутерот да немаш инсталирано програми кои не ги користиш за ништо,а имаат екстензии во Browsers. Друго не ми текнува.