http://grouper.mk/m/skopje/deal/vizus-lekji-rastvor-pregled-1 Девојки,вие што се со искуство до леќиве, се исплати ли зделкава? Јас оваа неделс ќе одам на преглед за леќи па се мислам дали да ја купам,пошто уште два дена трае...
Цената е супер, ептен се исплати, но не знам дали носиш леки или сега за прв пат ќе почнеш да носиш. Во секој случај, најпрво треба да одиш на преглед и да ти одредат диоптер и да ти кажат какви леки треба да носиш. Јас до сега имам пробано неколку видови на меки леки од различни производители. Ги пробав и овие што се на Grouper, мене не ми одговараа, премногу ми ги сушеа очите.
Здраво девојки! Сакам да прашам нешто што многу долго време го забележувам кај бремените девојки.... зошто не се шминкаат?? немам видено ниту една бремена девојка барем само со маскара. забрането им е од лекарите, не чини за плодот или??
Ве молам итно ми треба состав за "Позитивните особини кај човекот"ако некој знае нека ми напише фала однапред
Вардар Експрес имаат автобуси, мислам дека беше 120 денари во еден правец. Еве ти линк од страната со телефон за информации и распоред на тргање http://www.vardarexpress.com/index.php?id=28 Мене еднаш кога ми се блокираше сметката поради тоа што немав прилив неколку месеци, а банката си повлекла средства за оддржување на истата требаше само да отидам на шалтер да уплатам нешто околу 60 денари мислам беше (онолку колку што сум била во минус веројатно) и ми ја одблокираа. Ако станува збор за нешто друго оди прашај на шалтер за секој случај. Инаку јас за трансакциска на Тутунска банка зборам, ама веројатно секаде е исто.
Девојки сакам да ми кажите мислења во врска со овие телефониве зошто не знам кој да го купам. Бев одлучена за LG L70 ама кога појдов да го купам ми рекоја зошто си запнала толку за тој L70 подобар бил LG f60 после појдов и на друго место и ми рекоја дека за исти пари Lenovo 536 и Samsung core 2 имале подобри опции...И сега не знам што да правам сите викаат Samsung ама што знам некако не ми се праи кеифот толку за него. Ако имате искуство со некој од овие: LG L70, LG f60, Lenovo 536 и Samsung core 2 пишете поздрав
Сакам да прашам, колку чини футрола за индекс во Просветно дело, и дали има и на друго место каде што може да се купи?
Ова реторичко прашање е, или? Нормално дека не е забрането, можеби баш на такви си налетувала, но знам многу трудници што се шминкаат, и јас се шминкав за на работа.
LGL70 го имам од јуни и сум лично презадоволна. Почесто за зборување го користам отколку за друго нешто, ама се наоѓа и за интернет повремено. Батеријата знае да ми трае и до три дена, бидејќи интернет не користам толку често. Не кочи, брз е, фини опции има, само не ми се свиѓа тоа што е пренатрупан со апликации кои не ги користам, а не можам да ги избришам, оти се од самиот телефон, т.е фабрички. И големината е ок, додуша одвај се навикнав на малку поголем телефон, ама сега ми е топ.Како и да е, само напред ако сакаш да го земеш. За другиве не можам да ти кажам, немам искуство.