Имаше во некоја тема но заборавив во која, едни цвеќиња постиравте пролетни. што цветаат во сите бои. Сакам да си ги порачам семињата од Aliexpress но незнам како се викаа. Дали знае некоја како да ги најдам и како се одржуваат?
@Avery, темата `Модни критики` се наоѓа во Скриено катче http://forum.femina.mk/forums/Скриено-катче.64/ но, освен ако нешто не е сменето од пред година ипол (јас откако се зачленив), за да имаш пристап кон таа категорија, треба да имаш барем 50 мислења (или по старото-сино цветче)
Другарка сакаше да слави роденден во Спалато ама моментално го реновирале. Да ми препорачате некое слично место, со коктели но и да не се цените екстремни? Фала однапред
Луѓенца, вие што живеете во Германија или сте ја посетиле скоро, може ли да ми кажете каде можат да се најдат спрејовите за тело од Victoria's Secret, а не е на одмет и цената да ми ја кажете Ви благодарам однапред!
Зависи од тоа за кој град се работи.Кај мене во Куманово кириите се движат од 50 фо 70 евра за кирија,башка се трошоците за комуналии,а може некаде и 100 евра кирија за станот месечно.Имаш огласи за станови за издавање во:www.24oglasnik.mk
Девојки прво се извинувам на дуплото мислење... Од каде ја набавувате пудрата за лице "Estee Lauder", колку пари чини? Гледам голем дел од вс ја фалат па да ја пробам
За тие што имаат кокосово масло, дали го чувате во фрижидер или на полица ? Кај мене е прилично топло и не сум баш сигурна каде да го чувам
Јас ја имам видено во Космо, за цена не сум сигурна, мислам дека е околу 2000. Ама прашај си го темата за пудри таму ќе ти кажат за сигурно.
Ako mislis na ona prirodno kokosovo,vo teglicka sto e ,jas go cuvam vo kupatilo,kade temperaturata e sredna.Imam citano ne treba ni na mnogu toplo,nitu pak vo frizider.