Каде да најдам вакво факелче, по можност да е играчка некоја, лесно и пластично? Итно ми е... П.С до кога работи женски пазар?
1прашање: дали можам да сменам мини усб кабелче ама само делчето што влегува во телефонот? 2прашање: кога се матурите? почеток или крај на мај?
И мене ме избришаа пред една година и јас се распрашував за истото. Конкретен одговор не добив, односно добив дека не влијае врз вработувањето ама па кај мајка ми, која работи во просвета, колешка не можеше да се вработи (а имај во предвид дека станува збор за партиско вработување, со ептен јаки врски во вмро) затоа што не била пријавена во завод. Мој совет ти е да отидеш до завод и да си прашаш какви точно ти се опциите меѓутоа мислам дека за вработување во приватен сектор нема да имаш проблеми, фрки може да настанат за државна работа.
Знае ли некој каде можам да најдам вакви чаши како што има во Juice bar , од тие како теглички има и во Брик мислам дека , а вакви од другата страна и во мојот град видов во еден кафиќ па сакам и од двете да си купам многу ми се симпатични ?
aмa Дaлерoнкице, звучниците ми се тaкa пoврзaни, и имa сaмo еднa стрaнa (тaa штo ми е рaсипaнa) a не е клaсичнo усв кaбелче требa или тoa џекчетo дa гo сменам или нoви дa купaм... фaлa вo секoј случaј
Направи си од алуминиумска фолија, сум правела вакви слични нешта, многу лесно се добиваат форми од неа. Не верувам дека некаде би можела да најдеш.
И мене ми текна на тоа,ама јас не сум ич крафти верувам ти си едно 10 пати посопособна од мене да направиш било што, јас сум со две леви рацекога се работи за DIY А инаку слично не најдов да,само оние факели за во двор ама таков не ми врши работа,т.е тежок е да го влечкам со мене. Фала ти сепак на одговор
Што не кажа порано, ќе ти направев. Потребни ми се петнаесет минути слободно време и ролна алу-фолија.
Доколку си од Скопје види во LOGING Electronics. Имаат секакви кабли, електронски делчиња и сл. Плус и поправаат/лепат кабли. Можеби ќе можат да ти помогнат. Јас имав проблем со тоа што имав прекин на кабелот на полначот за лаптоп (веднаш после приклучокот кој што влегува во лаптопот). Го пресекоа кабелот и го прелепија приклучокот со остатокот од кабелот на полначот. Еве си работи веќе неколку години без проблем.