ир И да се јавиш и на фејсбук да им пишеш (јас така направив за 50 нијанси кога сакав да резервирам карти) нема да ти кажат дали ќе има карта за тоа време ти кога ќе сакаш да одиш ниту пак можат да ти чуваат. Мој совет тие, а и за нај сигурно да резервираш карта преку интернет за некој др. термин или пак за др. ден.
Девојки дали сум јас слепа или не знам до што е проблемот ама од каде да го симнам барањето за доделување на вредносен бон-ваучер за таблет? Се убив од барање на страната на министерството за образование и ниакко не можам да го најдам. Ми се појавува линк http://www.xn--mio-8cd.gov.mk/vaucheri на кој би требало да го симнан барањето но таму нема ништо. Ај или линк или некоја да ми го прати. Итно ми е
Zavisi od goleminata,a i od cokoladcata sto sakas da ti bidat vo buketot.Dali cherry ili ledeni kocki,obicni bombonjeri so lesnik ili pak bajadera...Najmalite buketcinja se okolu 230-240 den.A pogolemite kako sto kaza feminkata gore.
Нема директен автобус од Соборна до ФОН. Треба или пешки да отидеш до Рекорд и од таму да фатиш 23ка, или да смениш два автобуси (22ка или 15ка, па потоа да се симнеш на Рекорд/Олимписки/Веро/Железничка и да фатиш 23ка).
Женски работи Солун во петок? Има некој информација. Мислам дека тие го празнуваат католичкиот велигден...
Грците слават Велигден исто со нас. Мислам дека работат и во петок и во сабота, ама не се со цело работно време. @koritsaki можеби знае.
Не, грешка си. Само Божиќ слават на иста дата со католиците, Велигден го слават на ист датум со нас, православните. Прашај некој што живее во Грција, ќе видиш што ќе ти каже.
Јас дур сега читам Грците Велигденот го слават со нас секогаш , исто и за Бугарите , додека Божиќ слават на 25-ти декември , незнам зашто стварно инаку работат продавниците во Грција во петок , сабота , во недела и понеделник не , дури од вторник а искрено тоа незнам дали ќе работат по нормално раб.време
Има ли некој проблем со фејсбук? News feeds не ми ги чита, известувања не ми покажува. Интернетот ми е супер, а ми покажува can't connect?
Појди во Логинг системи во трговскиот Беверли јас кабелчиња таму поправам види колку ќе ти побараат, ама ич не се скапи. Едит: хахахаах ете не дочитав до крај веќе ти кажале за Логинг.