Dali bi nosele gjempercinja so materijal na dopir mek ka mace so dupki taka i vlaknesto ako razbirate na kakvo mislam. Dali e vo moda
@hristin4eto Ако тебе ти се допаѓа џемперот и знаеш како да го искомбинираш со облеката што ја имаш, не е битно дали е во мода. Се што изгледа добро е прифатливо за носење.
Денеска е нели строг пост, не се работи и така, но имав нешто да исперам бидејќи денеска сум на роденден и како да сум направила злочин не требало не требало... Што мислите вие се нервирам сега
Девојки кога ставате цвеќе бамбус во желатински топчиња, потребно е и вода да се стави или доволен е само желатинот?
@bubic.k https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/h...=aa63e059cde55305606751762f9a9eb9&oe=55B1A8FF Испробан и добар, околу 80-90 денари. Можеш да го најдеш во Космо или ДМ.
@nikolija26 ако не си имала ништо убаво чисто да облечеш за на роденден не треба да се нервираш што денеска не треба да се работи по дома.Нема сигурно поради тие причини да си одиш нечиста и изгужвана,не е убаво тоа така.Среќен ден и убаво да си поминеш на роденден!
Доколку има некој кој е на факултетот за криминалистика, или е правно лице ,го молам да ми одговори на прашањето што се подразбира под технички обработени пари.Тоа го прават обично во полиција.Ме интересира начинот и постапката со тие пари-книжни монети.
Прашањето ќе го поставам и во оваа тема. Вчера спуштив некоја програма по грешка и оттогаш не ми отвара google chrome на лаптопов. Нерви искинав со мозилава, пребавна ми е. Ги прегледав сите туторијали на youtube, десет пати го пробав она десен клик- properties, ја деинсталирав програмата што ми се спушти, не сака. Има чаре или од утре да го носам на сервисер?
Дали некој купувал од Preciosa Crystal Beauty да каже како е задоволен од накитот? Продавачката ми кажа дека камењата им се од чист кристал,но ме интересираат вашите мислења. Се мислам помеѓу нив и Сваровски.