Нема тема за глупи прашања чиј одговор нешто значи, ама во дебата сме навлезени голема стана. Дали кога на пример некој ќе ви даде за учење и ќе ви рече до таа и таа тема, тоа значи дека читаш до таму и запираш, или заклучно со другото ја читаш и таа тема? Somebody enlighten me.
Мислам дека парче од ваква торта земав, и се прелажав, воопшто не беше вкусна, цела беше на маргарин.
Логично би било до таа тема, без неа. Ако било кажано нешто во стилот „со таа и таа тема“, тоа би ја вклучило и неа.
Баш кога си го слушаш гласот и има шуштење никој не те прислушкува бидејќи кога некој те прислушкува мора да се слуша чисто и јасно (оној кој прислушкува мора да слуша јасно). Инаку процесот на прислушкување не е возможен само кога разговараме на телефон. Можеш да бидеш прислушкувана се додека телефонот е активен и има батерија.
Сам себе се слушаш обично кога те имаат ставено на спикер, барем мене така ми се случило до сега, не верувам дека е прислушкување, т.е. можеби е од некој трет кој што е во соба со тој што збориш.
Jas imam probano ovosen rolat od Ramstore i bese super! A isto taka ednas kupiv i kolacinja i tie isto taka mn.mi se dopadnaa. No sepak vo Pastel i Kanela najubavi mi se.I rolatite i kolacite i tortite,a i sekako imaat i pogolem izbor.
Демек кога има шуштење и слушање на твојот глас додека разговараш на телефон, трето лице во иста просторија со твојот соговорник те прислушкува? Како? Освен ако си пуштен на спикер. И тоа не е прислушкување. А за тоа со спикерот дека го слушаш твојот глас додека разговараш на телефон, можно е.
Вакво бело, како ова десно, има некој идеја кај има? На другарка ми и треба за маскенбал, па поевтина варијанта би била кул
Тампони за во уши знам дека има во сите аптеки ама по колку се од прилика дали некој знае? Која цена се движат? И дали некој користел за спиење?
Во ГТЦ во пролазот кој излага на Кеј, поточно мислам дека беше карши аптеката Виола, а за цени не знам, ако има некоја да сподели инфо, и јас би сакала да им ги пробам тие фамозни палачинки.
Па сакав да кажам дека е пуштено на спикер за да слушне и другиот што збориш. https://www.facebook.com/pages/O-la-la/140529089377608?fref=ts Еве ја фб страната на О ла ла, имаа и веб сајт со цени ама нов прават, така пишува. Инаку има 3 или 5 американски палачинки како една порција и мислам дека 3те се околу 100-150 денари, ич не ми текнува точно како пишуваше.
Го најдов ова, но пишува само во кои населби има банкомат, не е точно дадена локацијата, затоа пишав ако може некој подетално да ми објасни каде има сретнато. Сепак фала ти
Може ли некој да ми каже дали во Лисиче има некоја специјална продавница за здрава храна (не маркет затоа што таму нема се ) и каде точно се наоѓа ,објаснување ми е потребно