кај Бисер немој да одиш. За клучар Љупчо или „Олимпиа Копи Принт“ - Сервис знам за многу поплаки. Ги намамува муштериите со лажни дефектажи, а кога се жалат ако не добијат ќотек среќни се. Полицијата пријавите ги препраќа во државен инспекторат да се жалат. Се надевам дека информацијата ќе Ви помогне за да не бидете следната жртва...
@CrazyOne имаше еден во зградата што е одма до онаа на Неотел, спроти автобуската. Дуќанов гледаше накај булевар.
И од кам има едно предобро, 90% е цикорија 10% инстант кафе. Ќе го најдеш на рафтовите кај кафето. Јас веќе година дена го пијам и не го менувам
@radicalazarovska @Hipica фала Ви и на двете завршив работа. А тоа кај Неоком го приметив отпосле кога завршив
Кај мене има. Јес да кај мене се што има кофеин или повеќе шеќер делува.. Не знам, се е до вкус. Пробај, може ќе ти се допадне. Кај мене нема некој кој се пожалил дека не му се допаѓа.
Женски, дали има градски превоз до Матка или се оди само со кола? И уште едно прашање. Кој автобус оди за Водно и до каде носи тој? Дали има многу за пешачење до крстот? Ви благодарам
Знам дека за матка иде 60ка ама е ретка А за водно автобусот трга од железничка и иде до средно водно, до жичарата
Да, 60ка носи до Матка, од Транспортен центар трга, или некогаш трга од Дексион те последна 5ка, имаш распоред на Јсп на околу саат време оди. И за на Водно автобусот имаш распоред на Јсп, до средно Водно вози, после имаш за пешачење околу 1 час, но можеш и со жичара да одиш, мислам карта беше 50ден.
Мислам дека беа околу 1200 или 1400 во Ваикики, имаше два типа.. И јас ги загледав, ама некако многу дебели ми се видоа.
Девојки, најмалку сакам да звучам како прашањата од типот на дали сум бремена, ама ме фати малку паника (не се сеќирајте не прашувам за тоа). Него додека ја бричев ногата, со бричот ја потфатив бенката и малку протече крв. Сеа одвреме навреме се појавува како црвена точкичка (крв) и знае да запецка малце. Може звучи смешно, ама ми зафуфка?
Искрено се сакам да те плашам,но со нив секогаш има некој ризик. Внимавај, бенките не се играчки. Сметам дека секоја промена кај нив има значење, што значи немој да си играш, оди да ти ја видат, ништо не те кошта тоа отколку подоцна да излезе дека веќе е касно.
Girls каде можам да најдам вакви? https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/h...=5f01dfe65b07bc04b461666e22820b7f&oe=55D47392
Обавезно оди на преглед. Бемките се деликатна работа. Кај матичен и упат за специјалист нека ти даде. Да бидеш на чисто.
Ја пак со прашање околу youtube. Како се пријавува identity robbery на youtube? Не е за мене ама многу е итно!!!
Прашањево може не е за тука ама ај . Му стигна на некој сметка од ЕВН со +4000 од претходниот месец, со исклучено греење и перење и такви работи на ефтина струја?? Значи не се нормални и жалба поднесовме минатиот месец пак така ни имаа направено за пред тој месец и сега пак.