Ми треба помош Ми пукна екранот од мобилниот, како пајакова мрежа е целиот, па каде да го опраам....? Некое искуство со проверена мобилара? Стварно незнам каде да го однесам да ми сменат стакло.....?
Можеш да фатиш 2ка, стои кај главната пошта. На градска можеш да чекаш 16ка, или 50ка кај Холидеј Ин како што ти кажаа. Треба да се симнеш кај Континентал, да поминеш улица и по скаличките нагоре.
Си зедов да пијам цинк од 25мг ко за имунититет итн.. Дали сте пијале? Дали се ок? Прв пат пијам и затоа прашувам..
Сакам да прашам дали во Мк има мрсни сенки од Есенс? Одамна ја барам Ticket to paradise никако да ја најдам
ZDRAVO MI TREBA ITNO POMOS. MOJOT MACOR STAR 5 GODINI BESE NEKOLKU DENA NEGDE I SABAJLE KOGA DOJDE VO DVOROT CELIOT BESE MOKAR KAKO DA PADNAL VO BURE SO VODA, NE LICESE NA SEBE! CELIOT E DEZORJENTIRAN, SE KLATI NEMOZE DA IDE, OD USTATA MU TECAAT LIGI, NISTO NE JADE SAMO PIE VODA, CEL DEN SPIE, I USTATA JA DRZI OTVORENA, IZGLEDA IMA KRV VO USTATA I POD NOSOT IMA ZASUVENA KRV, VO OCITE IMA NESTO ZASUSENO IZGLEA MI OD KRV, NEJKE DA JADE NI KISELO NI OBICNO MLEKO, CEL DEN SPIE IAKO PRED MALKU STANA PIESE MALKU VODA PROSETA EDEN KRUG I PAK LEGNA! IMA LI NEKOJ VAKVO ILI SLICNO ISKUSTVO??
Пиете ли нешто против болка пред депилација со депилатор?Јас не сум пиела ама еве цело попладне се мачам да да си ги издепилирам нозете ама неможам многу ме боли.