Може овде ќе најдам одговор, каде миже да купам алатки за равота со фондан? На ebay порачав но 5 месеци минаа и не стасаа...
Викаат пред да добиеш болело повеќе депилирање, па можеби затоа? Имам читано девојки од тука дека 30тина минути пред депилација аналгин пиеле, ама јас лично немам пробано така.
Не, не, помината ми е.Можеби оти бев нервозна нешто вчера, па и не можев да се издепилирам и уште толку се изнервирав.Нема везе, денес завршив работа на раат. Фала ти.
Сепак да не е на нет, пак ми е ризичмно тоа, и плус чекање... на крај месец роденденов е, а од ноември порачав.... од ebay на 30 порачани 3 не стасаа, алатчињата мегунив
Дали имате искуство со интернационален трансфер на пари? Ме интересира колку време е потребно да се префрлат парите од една на друга сметка. Во четврток се префрлени парите, денес понеделник уште не ми се појавуваат на сметката на е-banking (инаку за Стопанска банка се работи). Можеби затоа што петок беше празник, сабота/недела викенд или потребно е да помине одредено време за да се појават на сметка?
Се чека од 3-5 работни дена.Во случајов денес е тек втор ден бидејки фати празник,па викенд. Доколку прв пат примаш пари од странство од таа особа или фирма ке ти стигне известување да одиш во банка и потполниш документ.Ке треба да кажеш кој и зошто ти пратил пари.Така барем беше кај мене (комерцијална банка) .
На зелено пазарче кај пластичарите, а верувам има и на пластичарската улица. Прво ги открив во едно дуќанче на автобуската спроти Битпазар (кај хотел Султан), но таму држат цени. Еден комплет со алатки за фигури е 100ден, еве овие:
Сакам да прашам дали по аптеките ги има оние четките за јазик чистење што се незнам ни како се викаат и одприлика колку пари се ?
Da,sekako deka pomagaat.Nekoj ja koristiti istata cetka za zabi sto mu e i za jazik,no sepak mislam deka treba da se ima posebna.
Не ми текнува последниот пат кога купив колку беше,ама мислам од 180-240 денари,повеќе не би требало..