Зависи за која збориш има една во белата зграда одма до стариот Тинекс а има и една кога одиш од кај Центар накај Пинтија после раскрсницата кај Супер Тинекс од десна страна се наоѓа...Ако не ме сфати пиши ми лп хаха ×D
Имам HP LasrerJet P1102 принтер и си пробував нешто и ми се заглави хартиата влечи, влечи нејќе пробав одоздола нејќе ни па одозгора. Може помош?
Дали некој знае што се става на модрица за побрзо да помине? Крем или нешто? Некои викаат помагало ако ставиш облога од вино,некои велат кромидот помагал . Ако знае некој ќе замолам да ми каже. Благодарам однапред.
Za ovoj pat nema da sum ti mnogu od korist,no ne daj Boze nekogas povtorno da se udris,ako si vo moznost dur e toplo pritisni go udrenoto mesto so nekoj sirok noz ili nesto slicno.Nema da pomodri,barem ne tolku kolku bi pomodrelo nepritisnato.
На внукот од дечко ми за една недела му е роденден, полни 4 години и да е здрав и жив! Ќе сакате ли некој предлог за подарок да ми дадете. Минатата година му купив комплетче шорцеви со кошулка играчка и балон голем со хелиум. Дали можам некои сандалчиња, или тренерчиња да му купам? И каде можам да побарам сандалки фала на идеите и советите
@male сандалчиња за деца има во Peko,Ciciban,Gary China Shop,а можеш и во други продавници за чевли да прашаш или,пак,на Бит пазар на женскиот пазар да видиш.Не знам од кој град си,ама на женски пазар има и обувки за деца,јас мислам.Друго што можеш да му купиш на детето некоја Milka чоколада и играчка автомобилче,камионче или авионче.И да не заборавам да ти кажам дека тренерчиња можеш исто во бутици за облека да купуш или на пазар има исто облека за деца. @molikaMk првото полуфинале од Евровизијата почнува на 19-ти мај во вторник во 21.00 часот на МТВ1,а второто на истиот канал во исто време во четврток 21-во мај.Големото финале почнува во самота на 23-ти мај во 21.00 часот на МТВ1
@male, ако купиш облека или обувки, на тој начин финансиски им олеснуваш на родителите но на славеникот му е прилично сеедно за подарокот. Кога се деца во прашање, јас сакам да купувам играчки, сложувалки, боенки + прибор за цртање итн, односно се раководам според тоа јас што сакав да добивам кога бев малечка
`Прва полуфинална вечер е на 19ти мај,на МТВ1 е,мислам дека е во 21 часот ,втора полуфинална вечер е на 21ви мај,а финалната на 23ти.