Na zenski pazar imaat isti vakvi i mnogu drugi...Vo razlicni boi,tenki,podebeli...A ne samo na tezgite vo zenski pazar,tuku ima i vo dve tri prodavnicki do zenskiot pazar.Osven vakvi traki imaat i monistri,kopcinja i mn.drugi sitnici.
Ми се истури на белиот тепих какао во прав , како да го вратам во бела состојба повторно , ќе ме убие мајка ми.Пробав со сјај за садови и едно за флеки , ама ми остана како бледо кафеав .
Јас лично од пазар на дете мало што допрва му се оформува ногата никогаш не би му купила обувки.Јес да се ефтини ама налет сепак тоа е мал човек и со таква шкарт роба не би го дарувала.Облека да, не ми е проблем секако дека секој сака поефтино да помине особено кога станува збор за мало дете кое ја надраснува облеката после 2 носења но обувки во никој случај. Ако веке сакаш да му земеш обувки има многу интересни патичиња во Конверс,во Пеко и сличните на нив каде што држат детска роба која истовремено е ортопедска и знаеш дека тоа што ке го зедеш ке биде со врвен квалитет. Децата на таа возраст скоро од сите роднини и пријатели на родителите добиваат облека така да јас попрво би му купила некоја интересна играчка или автомобилче од тие со ги возат или точаче некое отколку облека. Нешто што ке биде за него интересно и ке му се радува. Вакви ленти во сите бои има во Џамбо на горниот спрат кај што стојат украсните кеси.
Вo склoп нa Педaгoшки фaкултет. Вo Кaрпoш. Вo истиoт двoр се. Акo ти требa пoдетaлнo пиши ми вo лп и ќе ти oбјaснaм.
Девојки, за вадење на нова лична карта во случај кога старата е истечена, кои документи се потребни? Дали само старата л.к. е доволна или треба комплет како кога првпат вадиш - извод, државјанство и сл.?
Мислам дека само старата. Ќе си појдиш во сервис и таму ќе ти направат документи, па ќе одиш за да те сликаат.
Ако имаш промена на податоци,зависи ако е пример адреса - имотен лист, презиме- венчаница. Ако немаш само продолжуваш рок. ќе земеш едно барање за лична карта ќе потполниш, уплатница или подобро ти е да платиш со картичка 190 ден ќе ти земат кога ќе се сликаш у таа кабина и ќе платиш. И прво ќе се јавиш на 0800 192 92 да си закажеш термин. И при сликање ќе ја носиш старата лична карта и тоа
Не знам дали има тема за ова, ама јас тука ќе прашам. Имам број од Џабест и не можам никако да пуштам порака на бројот на сестра ми. Активиран ми е неделниот пакет, секаде стигаат пораките, освен кај сестра ми. Ако можите просветлете ме како да го решам ова или треба да одам до ONE
Две прашања: 1. Кај имаат поточно Аванти продавници? 2. И дали некоја знае маникир некаде во центар или карпош да не е над 600. Фала.
Таа на Бит пазар е на многу голема и коа имаат попусти во подрум им се или за друга продавница станува збор?
На Бит Пазар "Аванти" е всушност кога ќе тргнеш накај чаршија, четврта или 5та продавничка од десна страна
Брат ми е полуматурант и сакам да му купам ланче или белегзија, ме интересира цената како се движи на златните и сребрените ланчиња и белегзии
Дали кога се врти на фиксен и на мобилен број во друга држава од фиксен или од мобилен телефон не треба да се врти нулата во повикувачкиот код за градот во странство,исто не треба да се врти нулата на префиксот на мибилниот број во странство бидејќи таа нула прави да не може да се врти во странство?