@atala , да, нулата од повикувачкиот број за градот не треба да ја внесуваш, без разлика дали вртиш од мобилен или од фиксен. Еве ти пример како вртат од странство кај нас во МК на мобилен: 00-389-70-123-456 или +389-70-123-456 Бројот е random напишан, колку да имаш претстава како изгледа.
Zdravo, izvinete za latinicava nesto ne mi e vo red pc. Sakam da prasam nesto vo vrska so modemot za internet sto e . Mnogu pati se slucuva da odnema internet koristime od ovoj sto e MAX ADSL paketot sto e za internet telefon i TV. Na tell mi pokazuva deka e konektirano no nesaka nisto da otvori , ajde go resetirav modemot svetat site zelenki no voopsto ne mi ja pokazuva IP adresata, tatkomi mnogu pati se javuval vo skopje vo centarot za takvi raboti i sekogash mu kazuvaat sto da otvori za da go smeni pw na ip adresata . Pred malku i nemase ni TV , koj e brojot za da se javam vo skopje za da mi go opravat ova bidejki puknav bez net , sega se si raboti i TV i pc ama na telefonot nema wifi ako se javam tamu moze posle pak koga ke se rasipe da mu kazat deka e smenat pas na taa i taa data vo tolku casot? Ve molam da mi pomognete se nadevam me razbravte sto mi e problemot.
Дали некој знае каде се продаваат машини за шиење (повплни). Може и некоја интернет страница ако знаете. Благодарам одднапред
1500 за пасош+200 ден административна такса ако си малолетна.За полнолетни таксата е помала не се сеќавам колку точно беше.
Женски каде да најдам фигури од Звончица -Петар пан најдов на 2 места ама ликот не е тој ,може да пишете каде сте виделе ?
Луѓе денеснава штикла ме стегат ептен,а левава што е нормално ми е таман. Инаку шпицови се. За два дена ми е матура,кажете да ја ставам во фрижидер,колку време треба да стои за да попушти малце или па ќе ми се расипит?
Ставаш кесичка почна со вода во штиклата и ја оставаш во замрзнувач додека не се замрзне водата. Мислам дека треба преку ноќ. Ама ко што знам, успева само со кожни штикли.
Snaa mi e od srbija i e bremena megutoa ne se vencani so brat mi ziveat vo italija sega e bremena 9ti mesec i sakaat da dojdat tuka da se porodi ama nema nikakvi dokumenti dali nekoj znae dali ke moze da se porodi vo nasite drzavni bolnici
Сo кoј aвтoбус мoжaм дa oдaм oд нaселбa Чaир спремa Центaр? Небитнo кaде вo Центaр, некa зaстaнувa и нa Пaртизaнскa, не ми е битнo, сaмo дa биде вo склoп нa Центaр. Искренo врскa си немaм кoи aвтoбуси се нaтaкa. Мнoгу би ми билo oд пoмoш aкo ме инфoрмирa некoј.
Женски не знам колку е соодветна темава, ама дали имате информации за утре, со протестите дали ќе има блокирани улици, возниот ред и рутата на автобусите дали ќе се менува ?
Не се отвара веб страната на Јсп, и јас тоа сакав да проверам. Во секој случај сабајле провери, секогаш кога се менува рутата заради блокирани улици има известување на страната.