И мене не ми ја отвараше па мислев некој да не знае. Читав нешто дека кај триумфалната порта ваделе семафори, значи утре ќе биде затворено таму. Леле хаос со протестиве.
Некои фирми и институции денес работеле за утре да имаат слободен ден за да можат да одат на митинг. За останатите е нормален работен понеделник.
@Viktorijaaa5, во саботата видов цреши на пазарот Буњаковец, не знам цена ама вака на око беа многу убави и вкусни
19,21,23 Мај Да не знаете кај да најдам стапче за екран од мобилен,барав на страната на T-Mobile ама нема
http://struzanka.mk/index.php?option=com_contact&view=category&catid=12&Itemid=58 Еве каде се низ скопјево има па види каде ти е најзгодно. Има и во Гтц во подрум. Имаат артикли од различно производство, па и различни цени. За големи крпи колку што се сеќавам имаше од 300ден па нагоре. Постелнина имаш на парче, на пр. јас зимав чаршафи со ластик за спална по цена од 400ден, обичните се поевтини, земав комплет за спалната со чаршав, две јастучници, навлака за јорган и плус прекривач за креветот за 2200, но имаше и поевтини. Само прекривачи со цени од 750 до 1400ден. Генерално земено, нормални цени
@Salome procitav tuka mislamdeka imas ogromni bolki pri depilacija so depilator i i si pisala dali pieme nesto pred depilacija za pomalku da boli...epa deneska se depilirav so depilator i pred depilacijata okoku saat vreme se napiv apce benalgin protiv bolki taka mi kaza drugarka mi i me bolese pomalku za razlika od minatite pati...pa probaj ako sakas moze nema da te boli tolku,a seto mozebi e i do psihata...probaj pa pisi kako bilo pozz
Дечки,дали некој знае дали сеуште има карти за One Republic? Или ако нема,да не знаете некој да ги препродава или слично...?
Деновиве слушнав реклама на радио, па најверојатно има се‘ уште. Најдобро ти е да прашаш на продажните места. Не знам дали преку Југотон одеа...
Feminki mi treba nekoja agencija koja obezbeduva griza za stari lica.Dali imate nekoja informacija bi vi bila blagoradarna?
Мила пишав дека се издепилирав.Не дека аналгинот промени нешто ама во тој момент се нерверав и затоа.