@Ketchup Баш денеска барав. Во T-Mobile, побарај во продажните места би требало да има. Тука 700 ден беше али имаш и на алиекспрес.
Каде во Ск може да најдам маска за Samsung Galaxy mini 2? (Спектакуларно тресна на паркет, се изгреба од страните и сега изгледа страшно грдо, морам да го камуфлирам со нешто, нов телефон само поради визуелниот ефект не ми се купува)
Сега ќе ми се смеете, ама сериозно не знам од каде да купам, а и ме интересира колку е ефикасно. За поголеми чевли, какви влошки и од каде да купам? Всушност, мајка ми ги купила за себе, ама се стендинг шус и никогаш не ги проносе, моделот е предобар и штета е така да стојат, арно ама мене ми се големи еден број... Чаре? Си увртев во глава дека вечер МОРАМ да ги носам и сега итно е битно е работава.
во аптеките, во тинекс во веро во ДМ имам гледано секаде, има и едни што се ставаат низ цела чевла и има едни само позади над петата се лепат.
Во Полини има такви мали влошки што корегираат број. Зависи до калапот како ќе ти се погодат, оди со чевлите да пробаш да не дадеш џабе пари. Знам на мајка ми и дадоа такви кога имаше луфта на едни што ги купи од таму. Исто и во Пеко имам гледано едни како силиконски, има повеќе типови за различни намени. Повеќе од 150-200 не би требало да бидат мислам.
^ Ви благодарам. Уште да можам да се измкнам од работа порано и супер. Е така ми е кога сум 5 за 12 со некои работи. Полини и Пеко не знам баш, ама Тинекс и ДМ имам баш успат, па ќе проверам.
Имаш и во Џамбо, горе кај четките за шминкање и тие останати глупости, околу 60 денари. Не би ти рекла да даваш повеќе пари бидејќи не секогаш одговаараат. Јас сум измеѓу број и ако не ми помага влошка, ставам плус и памук. Подобри се оние малите што се ставаат само на предниот дел на чевлата.
ИТНО ИТНО ИТНО !!!!! (не знаев каде да прашам, ако има потреба нека се премести прашањево) На дерматолог пред некој ден ми ја препишаа кремава да ја користам 2 пати на ден. Работата е што со самото нанесување ме пецка првите 2 минути и страшно ми го пресуши лицево така што пола лице ми е перут!!! Не можам да ја добијам на моб. докторката.. дали некоја ја има користено кремава? Што реакција имало кај вас???
@Yowannty, најверојатно си алергична на некоја состојка на кремата (која претпоставувам дека е во ред со рокот на употреба) Исто така, да знаеш дека дел од нашите дерматолози се и итри бизнисмени па препишуваат само креми од компаниите со кои соработуваат па така еден препорачува Виши, друг Еуцерин, трет Авен, четврт Биодерма...и е сосема можно кремата која ти ја препишале баш и да не е најсоодветна за твојот проблем.
Мора да си 15 години и над, а ако си под 18 можеш најмногу 4 часа дневно, иако не знам тоа колку се почитува.
Да, знам. А и милион пати ми повтори никако еуцерин (кој лично го имам користено претходно и ми бил ок) само биодерма и ништо друго. Неам некој поголем проблем. Мрсна т зона.. која сеа ми пресуши до немајкаде. Лицево ми е мрсно у принцип, а сега суша. И сеа излезе дека напраив проблем кој го немав. Сигурно минимум една недела ќе ми треба да го нормализирам ова што ме задеси. Во секој случај, фала на одговор.
Девојки преку booking.com резервирав хотел во Грција за викендов, е сега внесов податоци од виза картичката и мислев дека ми е платено, сега кога ја отворив сметката гледам дека тие пари не се минусирани а и не стојат во резервирани средства. Сакам да прашам дали тие податоци се даваат како гаранција дека утре ке отидам, и треба да платам таму, или утре ќе се минусираат парите,
ако веќе ти е испроабан еуцерионт продолжи да го користиш...добра е ептен јас користам производи...сигурно одиш кај др.нина (можеби грешам) ако одиш кај неа на секое одење ке имаш др кремеи не чуди се...така да продолжи си со еуцерин
Да, кај Нина. Меѓу поишето што ми ги препиша, и биодермава ми ја даде пред некој месец. И слабо ја користев, обично као подлога за пудра и како таква добра се покажа. Овој пат ми ги смени, само биодермава остана и ми рече 2 пати на ден, и ај викам ја имам ќе ја користам.. ама изглеа навистина не ми одговара. А ми даде и уште 3 други... кои воопшто не се ефтини, сеа сум на мисла дали да ги земам. Можеби треба да се вратам на еуцерин иако она ме убедуваше никако еуцерин.