1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    @Ketchup

Баш денеска барав. Во T-Mobile, побарај во продажните места би требало да има. Тука 700 ден беше али имаш и на алиекспрес.

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Каде во Ск може да најдам маска за Samsung Galaxy mini 2?
    (Спектакуларно тресна на паркет, се изгреба од страните и сега изгледа страшно грдо, морам да го камуфлирам со нешто, нов телефон само поради визуелниот ефект не ми се купува)

3. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.609
    На секое пазарче има, по мобиларите и тн.

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.872
    Сега ќе ми се смеете, ама сериозно не знам од каде да купам, а и ме интересира колку е ефикасно.
    За поголеми чевли, какви влошки и од каде да купам?
    Всушност, мајка ми ги купила за себе, ама се стендинг шус и никогаш не ги проносе, моделот е предобар и штета е така да стојат, арно ама мене ми се големи еден број... Чаре?
    Си увртев во глава дека вечер МОРАМ да ги носам и сега итно е битно е работава.

5. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.609
    во аптеките, во тинекс во веро во ДМ имам гледано секаде, има и едни што се ставаат низ цела чевла и има едни само позади над петата се лепат.

Последна измена: 21 мај 2015
    На mackica1 и Lilit им се допаѓа ова.
  6. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    10.454
    Во Полини има такви мали влошки што корегираат број. Зависи до калапот како ќе ти се погодат, оди со чевлите да пробаш да не дадеш џабе пари. Знам на мајка ми и дадоа такви кога имаше луфта на едни што ги купи од таму. Исто и во Пеко имам гледано едни како силиконски, има повеќе типови за различни намени. Повеќе од 150-200 не би требало да бидат мислам.

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Vecerva sum na slava..bi ve prasala sto se nosi po slavi, deka so prazni race ne mi se odi:D

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.872
    ^ Ви благодарам.
    Уште да можам да се измкнам од работа порано и супер.
    Е така ми е кога сум 5 за 12 со некои работи.
    Полини и Пеко не знам баш, ама Тинекс и ДМ имам баш успат, па ќе проверам.

9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.529
    Јас обично носам вино :)

На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    10.454
    @sadgirl21 можеш и бонбоњера, обично и тоа носам ако немам од каде да купам алкохол после 19:00.

На Elena69221 и sadgirl21 им се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Имаш и во Џамбо, горе кај четките за шминкање и тие останати глупости, околу 60 денари. Не би ти рекла да даваш повеќе пари бидејќи не секогаш одговаараат. Јас сум измеѓу број и ако не ми помага влошка, ставам плус и памук.
    Подобри се оние малите што се ставаат само на предниот дел на чевлата.

12. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.513
    Допаѓања:
    184.121
    ИТНО ИТНО ИТНО !!!!! (не знаев каде да прашам, ако има потреба нека се премести прашањево)

На дерматолог пред некој ден ми ја препишаа кремава да ја користам 2 пати на ден.
    Работата е што со самото нанесување ме пецка првите 2 минути и страшно ми го пресуши лицево така што пола лице ми е перут!!! Не можам да ја добијам на моб. докторката.. дали некоја ја има користено кремава? Што реакција имало кај вас???
    sebium_akn_08gd_05.jpg

13. badgirl2

badgirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    107
    Ме интересира на колку години можеш да почнеш да работиш пример во кафич, продавница и слично..?.

14. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    @Yowannty, најверојатно си алергична на некоја состојка на кремата (која претпоставувам дека е во ред со рокот на употреба)
    Исто така, да знаеш дека дел од нашите дерматолози се и итри бизнисмени па препишуваат само креми од компаниите со кои соработуваат па така еден препорачува Виши, друг Еуцерин, трет Авен, четврт Биодерма...и е сосема можно кремата која ти ја препишале баш и да не е најсоодветна за твојот проблем.

15. popovich

popovich Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    533
    Мора да си 15 години и над, а ако си под 18 можеш најмногу 4 часа дневно, иако не знам тоа колку се почитува.

16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.513
    Допаѓања:
    184.121
    Да, знам. А и милион пати ми повтори никако еуцерин (кој лично го имам користено претходно и ми бил ок) само биодерма и ништо друго. Неам некој поголем проблем. Мрсна т зона.. која сеа ми пресуши до немајкаде. Лицево ми е мрсно у принцип, а сега суша. И сеа излезе дека напраив проблем кој го немав. Сигурно минимум една недела ќе ми треба да го нормализирам ова што ме задеси. :x
    Во секој случај, фала на одговор.

17. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Почна со летно време, до 21 часот се купува сега.

На Giovanna му/ѝ се допаѓа ова.
  18. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    3.308
    Девојки преку booking.com резервирав хотел во Грција за викендов, е сега внесов податоци од виза картичката и мислев дека ми е платено, сега кога ја отворив сметката гледам дека тие пари не се минусирани а и не стојат во резервирани средства. Сакам да прашам дали тие податоци се даваат како гаранција дека утре ке отидам, и треба да платам таму, или утре ќе се минусираат парите,

19. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    ако веќе ти е испроабан еуцерионт продолжи да го користиш...добра е ептен јас користам производи...сигурно одиш кај др.нина (можеби грешам) ако одиш кај неа на секое одење ке имаш др кремеи не чуди се...така да продолжи си со еуцерин

20. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.513
    Допаѓања:
    184.121

Да, кај Нина. Меѓу поишето што ми ги препиша, и биодермава ми ја даде пред некој месец. И слабо ја користев, обично као подлога за пудра и како таква добра се покажа. Овој пат ми ги смени, само биодермава остана и ми рече 2 пати на ден, и ај викам ја имам ќе ја користам.. ама изглеа навистина не ми одговара. А ми даде и уште 3 други... кои воопшто не се ефтини, сеа сум на мисла дали да ги земам.
    Можеби треба да се вратам на еуцерин иако она ме убедуваше никако еуцерин.