Стикче! Јас дури и на фаца го мачкам Од спрејот ќе се испоугушиш, јас на тераса се прскав зашто корне! А не е толку ефикасен.
Каде можам да најдам дрвено е,со рамка и со шпенки можеш слики,ливчиња да закачиш? Обично го користат за огласи или по приватните училишта за слики? Пусто,незнам како се вика..
Во Џамбо.. Плутена табла изгледа бараш. А и спорти Градежен гледав пред некое време, ама цена појма немам
Во Џамбо има и мали(не ептен мали) и големи. Малите се околу 300ден, а големите изгледа беа околу 600 или 600 и нешто
Добро, јас сум трапава изгледа. Како ги носите оние класични, но широки и долги панталони, знаете де што се носат баш лани и годинава. Мислам како ги носите во смисла да не ги прљате и влечете? Во што е тајната?
Горе десно кај никот имаш мало кругче за слика, таму кликаш и ќе ти се појави профилот, помини со маус на делот кај што треба да биде слика,и ќе ти покаже фотоапарат, и ќе си аплоадираш слика од компјутер. Многу е лесно @mims-89, Најдов младински центар, се наоѓа отприлика карши Државна болница. Таму од рекорд можеш да одиш со 50ка и 3ка, од кај Рамстор со 9ка. https://www.google.com/maps/place/М...43,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x40b960ae17f34557
Да ве прашам девојки... каде во Скопје можам да најдам мотелче, или преноќиште (освен Хотел 7), не ми е за преспивање туку сакам да му направам изненадување на партнерот ? (Од одредени причини не можам ова да го изведам дома кај мене или кај него.) Колку би чинело дневен престој во еден таков објект? Фала
^ Па немам приметено, или па дека досега не ме интересирале, не сум ни пробувала да барам Фала ви девојки
Во сета изгубеност денес, платив сметка за парно за која има траен налог и со сигурност се подигнати средствата за неа многу порано. Чаре?
Можеш и на Матка, 600 денари е ноќевање со појадок мислам дека. А ако сакаш баш во Скопјево, види издаваат станчиња за вечер за некој си 20-30 евра.
Здравоо Сакам да отворам сметка во НЛБ Тутунска банка, па да ве прашам колку отприлика ке ми наплатат за тоа и плус картичка?