исто и кај мене така беше пред некој ден а и кај сестра ми па највероватно нешто ја средуваат страната како различна да ми е
Можеш паричник и колан (има убави комплети во дуки дасо )колекција некоја,парфем,часовник и секако бомбониера некоја.
Ако сеуште не си се снашла, во Супер Тинекс има интересни фенерчиња, само што ми излезе пост од нив на фб, имаат интересна понуда, но само во одредени продажни места, мислам дека беше во Зебра , Кончар и на уште едно место. Побарај ги и разгледај, се надевам дека ќе ти помогне
Имате ли некое искуство со туристичката агенција JKTravel ? Ме инересира дали е добра и сигурна нивната услуга
Има секој четврток. Еве евент. https://www.facebook.com/events/834464783294956/ @sakajteme, Јас го гледав во Дм, оваа недела, а и во Веро. Не знам зошто не можеш да го најдеш.
Каде се наоѓа Рептил маркетот во Аеродром? Знам дека е кај поликлиника Јане сандански, ама некој подетално да ми објасни како да стигнам до него. И дали канцелариите (дирекцијата) се во склоп на маркетот?
Mи се скина или откачи ролетната не знам што точно, ако некој знае некој што поправа ролетни најучтиво ве замолувам за било каква информација да ми пишете ЛП, и да ИТНО МИ Е, не можам да отворам ролетна да се ми олади убаво собата. Благодарам.
Додека попот ја кажува молитвата - пее една држи старосватицата една невестата, е после тоа кога ќе се врзува материјал. менуваат круни и прстени мене мајка ми ми ги држеше и после тоа пак јас е сега само не ми текнува дали јас ги држев двете свеќи додека се правеа круговите или не. Ако те интересира уште нешто слободно прашај
Не знам колку би ти помогнало ова но сепак еве: Инаку од Златна книга се http://zk.mk/search/?what=ролетар&filter_city=15457
Барај на мапа на Гугл улица Пандил Шишков, обележан е Рептил маркет, па ориентационо ќе видиш од поликлиниката во кој правец да се движиш. Поликлиниката е на Коста Новковиќ, па можеш да се движиш право преку долгиот паркинг до високата кула, и кога ќе дојдеш до кулата вртиш лево. Рептил е во една понова зграда, ама кога ќе дојдеш до кулата мислам дека ќе можеш да го видиш маркетот. За дирекцијата незнам каде им е.