Женски дали во ДМ во Сити Мол или до некои од другите парфимерии има зацврстувач за нокти од Евелин ?
Имаше пред некој ден дека го пријавиле маалското куче кај шинтерите во Вардариште. Конкретно не ни напишаа причина зошто. Кучето било нерасно и овие од Гет го пријавиле, а соседите нивни секој ден го хранеле. И од тогаш незнам дали некој воопшто оди тамо, се пролонгира работата кажале соседите дека газдите на Гет ги молеле за потписи за да можат да отворат кафиќ на тоа место. Да биде работата уште полоша овие од Анима Мунди барале да се затвори тој кафиќ.
треба да се сликам за лична карта, слушнав дека задолжително е косата да биде фатена а не пуштена. Вистина е?
Вечерва сум на роденден кај стрина му на дечко ми. Што да и земам? Жената полни 33 години.. Немам никаква идеја..
Договорете се со дечко ти, земете нешто заедно, некој парфем, колекција, убава марама за плажа, и букет. Секогаш се радуваме на цвеќе
Каде е премстена во Куманово продавницата GaryChinaShopping?И дали воопшто постои во Куманово таква продавница сеуште?
Дечки ај некоја ако може да ме упати од каде можам да си набавам книги што ми требаат за изработка на магистерски труд?некоја библиотека или сл каде што нема да треба да се зачленувам, да можам само да копирам материјали.
Јас последно кога бев даваа по две или три книги да изнесеш надвор за да копираш што ти треба, со тоа што ти даваат едно ливче каде се наведедни кои книги се и после тоа одма ги враќаш. Е сега ова беше пред година дена, можеби во меѓувреме нешто е сменето
Jas prvpat slusam deka za slikanje za licna karta kosata mora da bide fatena. Inaku jas pred eden mesec se slikav so pustena kosa, pa ne mi napravija nikakov problem..