Поентата е во тоа што треба да се гледа целото лице со сите негови црти. Доколку фризурата е така да го покрива лицето или некој негов дел тогаш нормално е да те замолат да ја собереш косата.
Imase edna prodavnica vo beverli si kupuvav salvari daka fashon se po 300 gledam ja zstvorile kade ima na drugo mesto
Продавницата или шалвари бараш? За шалвари можам да ти помогнам, има во Мана, во една продавница на битпазар после Дм исто така.
Има во Мана, и во продавница после Дм маркетот на Битпазар, пред семафорите, огромна продавница со ниски цени, јас земав лани за 300. Овие ти се од Мана.
Еве два пати се сликав за овие новиве лични карти и два пати сум со пуштена и нашминкана. За пасош така ме излажаа дека не требало и шминка да имам па ко гробарка излегов И сестра ми е со пуштена.
Здраво девојки! Сакам да прашам какви се маникири постојат? Гледам по салоните гелни нокти, акрилни бои..колку ли само постојат? Дека не сум експерт за нокти и ретко ги лакирам не ни знам какви се можат да ти ги направат во коз. салон.. Јас сакам да одам на маникир така што ќе ми ги истурпираат ноктите, ќе ми ги средат кутикулите (кожинките од страна..не сум сигурна дали се нарекуваат така) и ќе ми ги лакираат со најобичен лак/или француски маникир. Прашањето ми е...како да им кажам во салон, а да ме разберат? ) Фала ви однапред! Поздрав!
Некој да не има инфо. каде е преместена сендвичарата Нино (мислам така се викаше), каде се продаваа макробиотски сендвичи? Веројатно знаете за која зборам, беше веднаш до Стоилко?
Од продавницата preciosa за накит што е на почеток на гтц и во пролазот идеш накаj кеj. Ако сум грешка поправете ме.
Ако ставиш фолија или заштитен екран(не знам како се вика точно) на телефонот ќе се познава ли пукнатината на вистинскиот?
Може ли некоја девојка која вежба (по дома вежби од youtube) и се разбира кој за што се да ми пише лл имам некое прашање
Женски како се викаше таа агенцијата за први мај што беа и заглавија македонските туристи во Турција? Дали беше Јупитер? И што е ова на групер одмор 6 дена во Грција за 999 денари? Што го мамат народов? а гледам има купено 95 купони http://grouper.mk/skopje/deal/ta-jupiter-iposos-krf-limited-early-booking
Да, Јупитер е. Оваа не е прва измама од Јупитер, имаат уште многу, ама се додека има овци, ќе ги стрижат. Да, ќе се познава, единствено решение е да го промениш екранот.
За Први Мај стотина туристи заглавија во хотел во Истанбул затоа што агенцијата не му платила на хотелот. Истото се случило пред некоја година во Будимпешта. Мизерија! Немој да одиш со нив во никој случај!
Sakam da prasam vo vrska so apliciranjeto za tablet za studenti. Dali treba da imas zapisano treta godina i koi drugi dokumenti?
Да, се продава во ДМ овој лак, и помага додека редовно го користиш. Само биди упорна. Инаку може и на пазар да го има некаде, знам другарка го имаше купено од пазар и тоа околу 100 ден. Во ДМ е 135.