Kako im se dvizat cenite na tapetite za zid i kade mozam da najdam po pristapna cena vo sk? P.s izvinete za latinicata
Во ГТЦ е на приземје кај бижутеријата Ботони. Кога влегуваш во ГТЦ од кај плоштад вртиш лево кај оптиката и одиш за накај кеј таму ќе ја видиш сендвичарата.
Има во Хубо маркет, јас земав 0.5 метри на 10метри за 800 ден, има и за 1200, има и во Мр. Бриколаж, има и по продавниците за теписи, јас најдов до Градски стадион, таму истата должина беа околу 1200. Ако сакаш самолеплив, најубаво да си прашаш, директно кога ќе влезеш.
Зависи какви сакаш обични или пластични шѓто се бришат со вода. На пластичарската улица има тапетара со голе избор, ама скапо..на пр.2000..3000..4000 денари една ролна Јас би ти препорачала да видиш во Хубо маркет.Таму има и скапо ама и ефтини...Може да се одбере нешто.
Каде можам да најдам фотоапарат за под вода, сакам да му купам на дечко ми и да го изненадам ама немам претстава ни со цените како стојат? Ве молам ако некој знае нека ми даде предлог каде да побарам и колку пари се отприлика? Фала!
Треба да го однесам лаптопот на поправка ...Дај предложете каде да го оставам? @Minnie 1 Мислам дека за такви работи подобро да одиш на Битпазар поефтино ќе пројдеш а и со сигурност ќе најдеш се што ти треба. Во ГТЦ немам видено. Имаше продавници две специјализирани за такви работи едната спроти Студио Ин -од зградата на ЕУ малку погоре а другата кај КингБургер што беше одма лево по скаличките
@rainbowec Ако има смартфон нарачај си маска за телефон и баш се супер функционира уствари, како кесичка е без разлика за каков модел на телефон а имаш и специјални за тој телефон.. и попрактично, сликите ти се зачувуваат во телефон
Девојки, јас сум многу бела, и кога си ги правам веѓите, кога ќе поцрвенам и ептен се срамам додека да стигнам до дома. Пробувам да сокријам со косата, ама не бива. Ќе помислат луѓето дека нешто сум ударена или слично. Што да ставам за да не ми се познава толку црвенилото?
помина аплицирањето .. веке и ваучерите се доделени ... не се секирај избори се ближат ке даат нешто и следната година
Јас би ставила нежен кармин, вака нешто како овие бои така ќе ти дојдат во израз повеќе очите и нема карминот да го одвлекува вниманиеето од нив.