ох ништо не правам , ја немам во word книгата ,печатена е а и неможам да ја најдам на нет . ќе прашам уште во некој фото копир ако можат прво со скенирање некако па да ја ми ја направат, незнам ни јас како.... фала сепак zhap4e
Каде се наоѓа hyundai electronics,дали некој знае, на страната има само улици,ама мене тоа ама баш ништо не ми значи.
Знае ли некој дали ако се јавам во Хисар туризам можат да ми дадат информации ( име и презиме ) за некој патник ?
Колку што знам јас Електроелемент се дистрибутери на хјундаи електроникс. А Електроелемент се наоѓа после ФОН (кога одиш од Аеродром кон Автокоманда, да речеме) на првите семафори вртиш десно кај Супер Тинекс и малку понатаму ќе видиш.
Ај кој знае како да си напраам од домашниов интернет вајрлес за да можам преку телефон да си се пуштам ве молам одма нека ми пише лп .. итно е .
Судски преведувач да ми каже некој кај има, во близина на Аеродром во краен случан Центар итно ми е а стварно немам поим кај да одам ?? Едит: најдов еден Вортекс судски преводи, на Јане Сандански булеварот некој да не знае а ми објасни кај поточно се наоѓа ?
Ни стигна дома некаква си покана од Imperial euro group -Скопје, наводно по случаен избор добитник сме на некаква награда од нивната компанија. Утре треба во ресторан Ориент експрес да се појави некој од моите, каде што следи ручек/вечера и да ни биде доделена наградата. Има некој добиено вакво нешто? Не верувам во вакви работи. Прво се јавиле на тел. па ни стигнало по пошта поканава.
глупости се,и ние добивме па моите отидоа у палас тоаш беше и шо демек некое патување незнам кај беше ама требаше они да си платат по 1000 евра од чоек и се откажаа.
^^ Tие се од travel house а ова е некаква компанија за woolmark производите,масажни,сребрени и магнетни производи.
послужи се од некоја тема од општи дискусии, или јас пишував пред некое време есеј т.е семинарска на тема, смртна казна за или против на англиски и супер поминав ама мене тоа ми лежи од правна гледна точка Или овде може ќе најдеш нешто http://custom-writing.org/blog/writing-tips/31.html
Не е општо туку е конкретно прашање наменетно за Вајлд(се надевам ќе го види) Како и на кој начин успеа за 4ри дена да ослабне 4ри кила?(што е за пофалба) Спојлер Што направи за толку кратко време, немој само да ми речеш дека ништо не јадеше.