Женски, препорачајте ми некоја добар спреј, крема или било што друго против комарци. Целата сум искасана, секоја утро се будам со се повеќе и повеќе црвенила по целото тело.
После убод,само Камагел,или ракија мачкај ама ќе те пече Можеш Аутан да земеш за да не те касаат,ама мене искрено не ми делува.Исто така гледај при спиење да се покриваш,иако е жешко со некоја тенка прекривка. Многу лоша работа се комарците,посебно последниве години некои мутирани видови излегоа,мене лани цела рани ме направија. Квинке само бебешка пудра за да се смири кожата.Дома ако ги правиш,можеш и лед. Инаку ако ништо не се наоѓа при рака,наочари за сонце стави,од оние големите и ништо нема да се гледа. На крај краева од козметичар си одиш,што има врска
Koga sme kaj tabletite od vlada se davaat vauceri na 3 i 4 ta godina redovni studenti so iznos od 8000 den odnosno mislam deka se podnesuvalo baranje za dobivanje na istite vauceri
Мене Аутан ептен ме заштитува преку цело лето. Можеш такво да си земеш, провери во Зегин, таму мислам дека го има. Е сега, за цената ако добро се сеќавам беше околу 300-400 денари, но вредат парите. Мене ептен ми делуваше, ама гледам на Мароска не. Но, ништо не губиш да пробаш. И ако веќе решиш да купиш, купи си такво ама стикче, да не е спреј, затоа што многу брзо се троши спрејот. Ќе го снема за 1 месец, а јас со стикчето поминувам 3 месеци, цело лето.
Нема врска просекот, таблетите беа за примања до 15.000 денари, инаку да во право си за 3 и 4та година и за оние со посебни потреби.
Керамичка и тенка. Оваа ја имам со години, ни да се расипе, ни ништо. Мајка ми ја купи околу 80 евра мислам, ама вредат парите. Ако ти се дават толку пари, ти ја препорачувам. Марката е Elite. Спојлер
Јас ја имам оваа Маж ми ми ја купи пред 2 години за роденден и сум ептен задоволна, сега гледам и цената и е намаалена, не е ни скапа а екстра е. Имам многу долга и густа коса и ми ја исправува и врти топ. https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=31_138_140&product_id=209220
Za vo gtc neznam ama na bit pazar imas ogromen izbor vo nekolku prodavnici koi se na samiot kraj od ulicata koga ke vlezes (od kaj sto pocnuvaat tezgite)
@eatpraylove90 Bev tamu ama bas I nemase nekoj izbor samo nekoi plasticni cvekinja golemi, ne se ubavi za kitenje.
Ima golem izbor na mali cvetcinja (istite onie koi gi koristat zenite sto izrabotuvaat kitenki) pa malku imaginacija i mozes da si napravis Jas gotovi si najdov od tamu neznam zosto vikas deka nema...za glavnite gosti si poracav od edna zena (koi koga gi vidov mozev sama da si gi napravam za 2h) za mm imav od prirodno cveke i za ostanatite gosti (gi imav mnogu) zemav od taa prodavnica od bitpazar. Btw i za kitenje na dvorot mi se najdoa istite prodavnicki Neznam dali zborime za istite
Имам цистит. Пијам палин ама како да не ми помага многу. Чувствувам голема нелагодност..не можам да седам на едно место...ужасно чувство ! и чајот од брусница не помага ... има нешто друго што можам да се напијам? Значи ова циститов мн често ме фаќа.. уште од мала почна..(се сеќавам баба ми ме нагреваше со топол јастук ,и помнам уринирав и крв) ..