Купи си уве-микс чај и пиј почесто од него. Комбинирај еднаш од брусница и еднаш уве-микс. И мене често ме фаќа цистит, па оваа комбинација покрај Палинот премногу ми помага. Пиј многу чај, колку што можеш повеќе, за побрзо да ти помине.
Итно! Дали денес можам некаде во центар да најдам отворена некоја книжара, или интернет кафе и каде? Треба да испечатам некои работи од усб...
Премногу чаеви, убаво ти кажа Мишела, земи си уве-микс, 3 пати на ден се пие, брусница скоро 2 литри да пиеш, земи си и аронија.. Цело време внесувај течности. Гледај да спиеш бар 8 часа да бидеш одморна, мене често ме фаќа кога не сум наспана, или сум под стрес па се активира и најлошо ми е.
прво и најважно е да пиеш течности во изобилеие без разлика ,можеш да пиеш лисја од черешни ги вариш и цедиш,косата од кочаните исто ја вариш во вода и ја цедиш,половината да ти е нон стоп загреана да не шеташ гола де,увинит чај исто .....знам какво е чуството ужасно е кога ке почни да те пецка ама види провери да не имаш песок во бубрезитеч.. во секој случај направи си контрола
Англо-американското школо во Карпош 4, не знам како се вика точно, околу 2000 евра е годишно. Во Нова истотака има основно. Има уште едно американско, но не знам како се вика.
Девојки да не имате видено некаде по нашите продавници за бела техника фен за патување - од оние што се склопуваат како на сликата
Кој бренд е? И како те служи? Не дека ми е важен брендот, важно ми е само да не ја гори косата и да не престане со работа по второ користење-зошто со претходниот тоа ми се случи. Па ако е добар да купам како твојот.
на него пишува FUEGO Јас сум многу задоволна т.е Јас не ја ни сушам косава со фен..ептен во зима, и на оддалеченост ..
Тешко... најдобро ќе ти ги залепат на кондураџија. Не пробувај така да не ти се одлепат во сред град.
Кога веќе сте спомнале фен, ме потсетивте да прашам- дали некаде се продава само тоа тесното делче што се става дополнително (еве на сликата е посебно, па ќе сфатите на што мислам) Моето изгледа се стопи од високата температура во делот каде што се прицврстува и сега постојано ми паѓа, па фенирањето ми стана измачување, без него косата се разлетува и не е тоа,тоа. Дали се продава некаде, или ќе треба да си купувам нов фен?
Не мислев обратно да се чита. Фемина Форум муроФ анимеФ или нема нешто такво, треба така да ги напишам?