Shto podatoci treba da ispratam na toj mailot za da dobijam vleznici za finale na x factor adria i na koj mail ako vi teknuva. Ve molam
За успис во средно освен сведителствата и извод,треба ли таа потврда за примени вакцини? Јас ко се запишував требаше,па да не е нешто сеа сменето?
Читам многу на интернет, некои велат дека децата нема да бидат во ред ако се исти крвни групи мајката и таткото, а некој велат дека нема врска. Се чудам, за тоа и прашав. Сакав да видам што мислење имате вие за ова. http://roditeliideca.bbgraf.com/t4413-topic
Знам дека доколку мајката е негативна група, кога ќе го роди бебето треба да прими инекција ако понатаму планира да раѓа деца, затоа што без таа инекција ако забремени детето ќе биде со деформитет. А за другово прв пат слушам и би рекла дека нема нема врска.
За подобро да се информираш,повели прочитај нешто околу крвните групи http://www.medikompoliklinika.com/teme/saveti-strucnjaka/65-koje-ce-krvne-grupe-biti-vase-dete.html Инаку и јас и мм сме иста крвна група ама еве малата е сосема друга крвна гр. од нас и фала му на Бога супер си и е исто и синко,така да немаш потреба за паника
Мајками и таткоми се иста крвна група, имаат две деца и океј се до некаде. Инаку, мајками примала вакцина за ако имаат уште деца, да не бидат со деформитети, како што ти одговори една форумџика погоре
Не побарав погоре, не знам дали некој го има поставено прашањево, сакам да прашам што треба да носиме за упис на факултет?
Маалце простичко прашање.Ама една пица (капричоза) и еден сок колку пари од прилика е во некој ресторант во Штип (Нецко,Лонгуров,Универзитетскиот итн).
Некој да не знае дали ке има некој попуст во ЛАМАС односно дали минатите години памтите дали имало попуст овој перод?Фала ви
Тоа обично факултетот кај што сакаш да се запишеш си објавува што документи си бара. Обично се свидетелствата од средно, дипломата од матура, извод, државјанство.... ќе си следиш за поконкретни информации.
Ве молам кажете ми некој хотел, мотел, стан... за престој до 3 дена во Скопје, ама да е културно место, а не од оние... за знаете што. И да не е многу скапо.