Ако во градот во кој се наоѓаш има филијала на банката во која ти е сметката појди и извади си ги парите на шалтер со приложување на лична карта, така нема да ти бараат ни пин ни ништо...
Девојки знаете ли некое денс студио каде се учи тверкање? Или можеби некоја од вас е вешта па да ми одржи некој час.. Студијата во лето голем дел не работат и се на летен распуст,па ако некоја од вас може да ми помогне би било супер.. ( ми треба за лични потреби, интересно ми е, и го сфатив како предозвик)
Ако сакаш да ти биде со фалти се зима дупло од ширината што ти треба. На пример ако корнизот ти е 3 метри, земаш завеса 6 метри.
Ако добро прочитав на нет, од август, па натаму. Имате мноооооогу време до тогаш, а малку време за уписи.
@mims-89 Најверојатно средината на месец август, од 13-ти па натаму. Така е објавено на нивните интернет-страни.
Ве молам, да ми пише неκоја девојκа (да пρашам нешто) κојашто е студентκа, на било κој фаκултет, било κоја година..Благодаρам.
А знаеш ли каде се купува фолија таква и по која цена? https://www.facebook.com/saratravelmk?fref=ts Пишува секоја недела дека носат, по цена од 1100 ден. провери надоле малку ќе го најдеш постот.
Девојки дали продавницата на L'occitane сеуште е во Рамстор, ми рекоа дека повеќе не се на таа локација? Ми треба информација каде се наоѓа ако некој знае
Стварно не знам каде да го поставам прашањево. Вака летово сакам со мајка ми на одмор да одам ама имаме куче, немаме каде да го оставиме, мора да го земеме. Со кола не можеме да одиме зошто немам, некое друго чаре има?
Сеуште се наоѓаат во Рамстор. Можете да замолите некои пријатели/роднини да го почуваат додека не сте дома.
Женски од оние малите цветчиња со кои се прават венчиња, каде да најдам, не ми треба многу, неколку за шнолка..