@simonna.a Nema nisto cudno vo toa, mnogu devojcinja sakaat fudbal.I jas namesto lastik fudbal igrav, I den denes gledam I imam nekolku dresovi. Duri verenikot mi poraca posebno da mi napravat dres od omileniot tim so negovoto ime. Inaku, ne znam zosto sekoj post ti e retoricko prasanje? Malku e iritantno.
Јас сум полноќен зборувач.Се пишува talker,а не toker како што ти буквално си напишала.Тоа е од песната The Jocker од некаде отприлика 1969 година.
Ова toker ако добро си го напишала, би требало да биде сленг и во превод би му дошло-јас сум полноќен пушач на марихуана (или поточно уживател на канабис, дека се смета како едуциран уживател а не обичен )
Сте виделе некаде во слободна продажба ваков апарат за крофни.По нарачка ми е баш скапо,да не сте виделе некаде поефтино?
Во Космо Зебра го гледав пред еден месец, сигурно сеуште го има. Мислам дека беше околу 4500ден-ама не сум баш сигурна. Парфемот сеуште држи цена затоа што е еден од најтрајните, но и најпопуларните парфеми од тоа време.
Одиш со автобус? Можеш да ги прашаш и замолиш возачите да го носиш со тебе, ако е мала раса мислам дека би ти дозволиле, или зборувај со агенцијата (ако одиш со агенција). Друго, знам луѓе кои работат како шетачи на кучиња, а има и што ги причувуваат во вакви случаи. Ќе ти пратам контакт од едно девојче што може да ти помогне во ЛП.
Ke zamolam nekoja albanka od forumov da mi pise LP ako ima recept za vasite Lokumi,mislam deka taka se vikaat. Jadev ednas I prevkusni bea
Девојки дали некој од вас во скоро време била на бит пазар да ми каже дали има маски за телефон со мики маус?
Луѓе, ако има некоја девојка од Штип или Битола да ми каже дали на факултетот во Штип, односно Битола, има психијатрија? Пример, да завршиш општа медицина и потоа да специјализираш психијатрија?
Можно е ако има психијатриска клиника, што не верувам. Специјализациите се уште се во Клинички Центар како терциерна здравствена установа.
@buba4e89 So miki maus nemam videno, ako sakas poracaj si od Aliexpress jas imam so Mini maus preubava e isti se kako sto gi gledas na slikata
Има различни... од 1000 денари до.... 200 000 илјади Е сега тебе сигурно не ти треба таков од 200 000 денари. Ако живееш во Скопје имаш поголема шанса да најдеш така по квалитетен.. до кај 30 илјади денари.
добро вечер девојки нова сум на форумов па сакам да прашам дали некоја од вас знае некој што бара работнички за берење овошје и зеленчук и која сезона на берба е (пример овој месец што најчесто се бере и сл) и да во битолскиот регион ви благодарам однапред