joy1 не знам грчки али претпоставувам дека ова им е онлајн каталогот: http://www.lidl-hellas.gr/el/online-fylladia.htm Се надевам помогнав
Ако немаш отзатнувач, ќе земеш некое средстсво за садови,или некој шампон,течен сапун и ќе истуриш во шољата поголема количина од него ( без штедење) Потоа ќе истуриш една кофа топла вода (не врела ) По извесно време ( тоа зависи и колку е затната ) би требало да се отзатне. еве ти и линк http://www.instructables.com/id/How-to-unclog-a-blocked-toilet-without-a-plunger/
Ова е повеќе како за совет ама не знаев каде да се обратам. Луѓе, заедно со мои две другарки сакаме да направиме како мини бизнис со натални карти (ептен се талентирани девојките и многу знаат хороскоп, на едната мајка и е астролог) за летен џепарац. Дали некој знае каде можеме да се испромовираме на интернет и каде можеме да делиме флаери?
Направете фејсбук страница и промовирајте ја по лични профили. Ако познавате некој со страница со многу лајкови замолете да ја промовира. Може и да платите неколку долари за промоција, за да се рашири
Едно смешно прашање, вчера ме скараа оти внуката ја покажувам во огледало прашав зошто ми рекоа дека не е убаво и толку. Знам дека е суеверие некое ама ме фати љубопитност зошто не треба?
Затоа што ако е мала уште мозочето не и е полно со доволно информации и кога спие им се повраќаат информациите и ќе се сонува и се плаши
Што мислите каде е најдобро да се донираат работи, поточно облека? Имам многу облека, ташни, чевли, кои се скоро како нови, но јас ги носев колку сакав и сега само така ми седат. Им имам носено на азилантиве, на некои сиромашни семејства, но сакав и на друго место овој пат.
Суеверие е, децата од 15 до 18 месечна возраст не ни си го препознаваат одразот во огледало, не може да ги поврзе сличностите, подоцна научува..
Мемориската во телефонот наеднаш престана да работи, има шанса да се поправи некако и да вратам тоа што имаше?
дипломирав историја и сакам да се запишам постдипломски би сакала да прашам можам на било што да се запишам или морам пак на нешто поврзано со историја?
Другар на брат ми му резервирал карта на wizz air, заедно ќе патуваат но при пишување на презимето пропуштил една буква. Во презимето имаме буква ш и наместо sh како што е во пасошот тој пишал само s. Дали ова би му направило проблем?